Koningin Astridlaan 32, 3500 Hasselt

Huis Te Koop in Hasselt

€1.350.000

Bent u op zoek naar een klassevol herenhuis om te wonen of te werken? Dan hebben wij misschien wel wat u zoekt. Ten noordwesten van het centrum en nabij het station treffen we dit uitzonderlijk vastgoed aan op een perceel van bijna 10a.

Woorden schieten tekort om de sfeer en de charme te omschrijven. De imposante voordeur doet al vermoeden dat de woning heel wat authentieke elementen bevat en niets is minder waar. Op elke verdieping wordt u meegenomen in de tijd van weleer - 1933 - met houten vloeren, deuren en trappen, glasramen, ...

De inkomhal, met ruime traphal en statige deuren met glaswerk, deelt de woning in twee. Links vooraan vinden we twee bureauruimtes met wachtzaal of archiefruimte. Achteraan hebben we de keuken met toegang tot de zuidwest gerichte tuin. Rechts hebben we de ruime leefruimte met hoog plafond, massief houten parket en prachtige schouwen.

Verder biedt dit pareltje maar liefst plaats voor 8 ruime slaapkamers, 2 polyvalente ruimtes, 5 toiletten, een garage, een kelder en zolderruimte. Een badkamer is er momenteel niet, daar het gebouw tot op heden ingericht en gebruikt werd als kantoor.

De eigendom beschikt tevens over een ruime parking voor zo'n 10 auto's, te bereiken via de Geraetsstraat. Er is ook een handige doorgang/fietsenstalling aanwezig.

Voor het maken van een afspraak voor bezichtiging, contacteer ons op 053 89 99 66 of mail naar pieter@immolierman.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

C kWh/m2

Pand Referentie

XCBRJNNX8UWN

8 Slaapkamers

Vraagprijzen

16 Nov 2022€1.350.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen overstromingsgebied

Menu