Kleinstraat 52, 3500 Hasselt

Huis Te Koop in Hasselt

€495.000

Nieuwbouwwoning in landelijke stijl op toplocatie in Hasselt!

In de doodlopende Kleinstraat, een zeer rustige omgeving tussen Hasselt, Godsheide en Diepenbeek, vinden we dit nieuwbouwproject terug. De ligging is een groot pluspunt door het groen dat de woning omringt. Nabijgelegen gemeenten zijn zeer gemakkelijk bereikbaar via de Hasseltweg en Genkersteenweg die zich slechts op enkele kilometers hier vandaan bevinden. Tal van recreatiemogelijkheden zoals uitgestrekte fietsroutes langs het Albertkanaal en het domein Bokrijk vinden we in deze buurt terug. Kortom, dé ideale plaats om met je gezin te wonen!

Deze pastorij woning zal opgetrokken worden met een beige gevelsteen die gecombineerd wordt met zwart buitenschrijnwerk voor de ramen en een houten voordeur. Het dak wordt dan weer afgewerkt met een bruin-rode dakpan. Door deze combinatie krijgt men een prachtig geheel waar het landelijke karakter helemaal tot zijn recht komt.

Men beschikt over een woonoppervlakte van om en bij de 241m² verdeeld over drie bouwlagen op een perceel van 3a96ca. De volledige indeling kan u via bijgevoegde plannen raadplegen en indien mogelijk kan u deze in overleg met onze klantenbegeleider naar wensen personaliseren.
Extraatje: binnen dit project zal de zolderruimte van circa 48m² op het tweede verdiep volledig afgewerkt worden. Ideaal dus om nog een extra slaapkamer of hobby-/speelruimte te creëren.

De afwerking en uitrusting van de woning gebeurt geheel naar eigen smaak en keuze. In de basisprijs zijn reeds aanzienlijke bedragen voorzien. De volledige woning wordt uitgerust met vloerverwarming. Een belangrijke troef is de lucht/water warmptepomp en de nodige zonnepanelen die voorzien worden! Er wordt namelijk een pakket geplaatst met een opbrengst van om en bij de 7500wp alsook een regenwaterput van 7.500 liter met hergebruik voor de toiletten en de buitenkraan.

Budgetten afwerking:
Keuken €15.000
Sanitair €7.500
Vloer €60/m²
Wandtegels (15m² voorzien) €40/m²
Plinten €7,5/lm
Binnendeuren €500/stuk
Trapafwerking (basis trap zal in gegoten beton voorzien worden) € 4.500/trap

Prijzen incl. BTW

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

5EJWA-2GWH7Z

396 m2

241 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

22 Nov 2022€495.000

Menu