Schoolstraat 17, 3500 Hasselt

Huis Te Koop in Hasselt

€275.000

GOED GELEGEN GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN ZONNETERRAS OP 02A50CA IN HASSELT-CENTRUM

In een rustige straat op 200m van de drukste winkelstraat van Hasselt (Koning Albertstraat), met voldoende parkeergelegenheid voor de deur, vinden we op huisnummer 17 deze karaktervolle stadswoning terug. Deze locatie is méér dan top te noemen. Het stadscentrum, winkels en het station bevinden zich letterlijk op wandelafstand. Bovendien ben je met de auto op 2 minuten op de oprit van de autostrade (E313).

Deze woning werd initieel gebouwd tussen 1919 en 1930 maar onderging doorheen de jaren wel wat renovatiewerken en er werd een stuk aan de woning aangebouwd. Ook werden de ramen in de jaren '90 vervangen en kregen de keuken en badkamer een flinke opfrisbeurt.

De voorgevel werd opgefrist en suggereert een warme woning met dito interieur. Dit merken we onmiddellijk bij het betreden van de inkomhal en aansluitend de ruime living. Deze ruimte geeft op haar beurt toegang tot de keuken en laat zich vooral kenmerken door het gebruik van warme materialen en veel lichtinval. De 3 gashaarden in living, keuken en eetkamer, creëeren hier de nodige gezelligheid.
Vanuit de keuken hebben we toegang tot de badkamer met bad en in de hal is er een apart toilet voorzien. Tot slot hebben we via de achterbouw toegang tot een ruime stadstuin met vernieuwd zonneterras en een tuinhuis.

Op de eerste verdieping vinden we de nachthal, de 'master' slaapkamer en een extra slaapkamer terug.

Op het tweede verdiep (zolderverdieping) treffen we nog een leuke multifunctionele ruimte terug. Deze ruimte kan gerust, na de nodige renovatiewerken, dienen als kantoor of derde slaapkamer.

Op zoek naar een toffe stadswoning in Hasselt-centrum? Contacteer ons op 011 96 51 76 of mail naar info@momentumvastgoed.be

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

527 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€374

Pand Referentie

E-AEXBF7DZCH

250 m2

162 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

24 Nov 2022€275.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee Gebouwd tussen 1919 en 1930, wordt geacht vergund te zijn.

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu