Europalaan 24, 3500 Hasselt

Huis Te Koop in Hasselt

€539.000

PRACHTIGE, INSTAPKLARE GEZINSWONING (HOB) MET 3-4 SLAAPKAMERS, TUINKAMER OP ZUIDGERICHTE PERCEEL VAN 4A67CA OP TOPLOCATIE IN RESIDENTIËLE BUURT TE HASSELT (KIEWIT - BERKENVELD)

In deze residentiële wijk te Hasselt-Kiewit vinden we aan de Europalaan 24 deze prachtig gerenoveerde woning terug.
Via de Kempische Steenweg bereik je in no-time Hasselt-centrum, Zonhoven en de oprit naar de autostrade.

De woning met tuinkamer werd gebouwd in 1964 op een zuidgericht gericht perceel van zo'n 04a67ca.
De woning onderging een gedeeltelijke maar belangrijke renovatie. De parketvloer in de living werd oa opgeschuurd. De trap, de vloeren, de badkamer en de deuren werden vernieuwd alsook werden er inbouwkasten geplaatst. Ook werd het toilet volledig vernieuwd en een nieuwe boiler werd geplaatst. Er werd veel aandacht besteed aan het creëren van een slimme ruimtelijke indeling met extra lichtinval. Zo werd op de eerste verdieping de ruime nachthal omgetoverd tot een dressing.

De woning ademt op en top gezelligheid en kwaliteit uit. Mooie materialen en een goede afwerking van het geheel zorgen ervoor dat het plaatje klopt.
De benedenverdieping bestaat, wat betreft indeling, uit een inkomhal met knappe eiken trap naar de eerste verdieping, een toilet, een ruime lichtrijke leefruimte met open haard en aansluitend de open keuken. De open keuken laat zich kenmerken door een retro design met dito handvaten. Toestellen van AEG (elektrisch kookvuur, microgolfoven en koelkast) en SIEMENS (de vaatwasser) maken het geheel af. De keuken geeft ten slotte nog toegang tot een handige berging met wasplaats.

Via de inkomhal betreden we via de, eiken trap de eerste verdieping. Hier tellen we drie ruime slaapkamers en een overloop die inventief omgetoverd werd tot een mooie dressing. De badkamer, met ligbad,, inloopdouche en hangend toilet, maken het geheel compleet.

De zolderverdieping is bereikbaar via een zolderluik en biedt nog extra bergruimte.

De garage, achteraan de woning, werd omgetoverd tot een hippe tuinkamer met overdekt terras. Achteraan het perceel werd er zelfs rekening gehouden met de eventuele plaatsing van een jacuzzi. De woning beschikt verder over een extra terras (eveens overdekt) met zicht op de tuin.

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons telefonisch op 011/96.51.76 of mail naar info@momentumvastgoed.be voor een bezoek ter plaatse!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

294 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.541

Pand Referentie

3QMIT7VWNDNB

467 m2

189 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

15 Dec 2022€539.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu