Vettersstraat 54, 3511 Hasselt

Huis Te Koop in Hasselt

€349.000

Gezellige woning met 3 (4 mogelijk) slaapkamers en zonnige tuin op een perceel van 8are 18ca aan het centrum van Kuringen (Hasselt).

Deze woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 178m² en is ingedeeld als volgt:
Gelijkvloers: ruime inkomhal die toegang biedt tot de lichtrijke woon- en eetkamer en aparte keuken. Verder bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping een handige bergruimte, wasplaats, een ruime slaapkamer, de badkamer met ligbad en een gastentoilet.
1e verdieping: nachthal met toegang tot 2 slaapkamers en 2 opbergruimtes. Mits de nodige aanpassingswerken kunnen deze ruimtes mee opgenomen worden in de bewoonbare oppervlakte. Zo kan de grootste ruimte omgetoverd worden tot een extra slaapkamer, terwijl de kleinere ruimte geschikt is als dressing, speelkamer of bureelruimte.
Extra: achteraan de woning bevindt zich een gezellige terras en mooie tuin met zuidwestelijke oriëntatie waarin het heerlijk vertoeven is. Tot slot hoort bij de woning ook nog een afgesloten vrijstaande garagebox.

Gelegen in een rustige straat doch op wandelafstand van het centrum van Kuringen met winkels, openbaar vervoer, bibliotheek,... Verkeerstechnisch gunstig gelegen, op fietsafstand van Hasselt centrum en op enkele minuten rijden van verschillende invalswegen en de op- en afritten van de E313.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

257 kWh/m2

Pand Referentie

IKY4ZYSWEEO6

818 m2

178 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€349.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Parkgebied;Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu