Paardskerkhofstraat 6, 3870 Heers

Huis in Heers

€249.000

Deze op te frissen woning vinden we terug in het mooie Haspengouw te midden van de bloesemstreek met talloze fiets en wandelpaden  aan de Paardskerkhofstraat 6. Door het prachtige pittoreske centrum van het gastvrije Heers zal u zich onmiddellijk thuis voelen.  

De ideale gezinswoning ligt aan een rustige straat nabij het centrum. Je bent hier in geen tijd in de nabijgelegen winkels, scholen en centrum van Heers. Dankzij de centrale ligging ben je ook op 10 minuten in het centrum van Borgloon, Sint-Truiden of Tongeren. De op- en afrit van de E40 Brussel-Luik als het station van Sint-Truiden liggen eveneens vlakbij. 

De benedenverdieping heeft een bewoonbare oppervlakte van 85m². Deze is opgedeeld in een ruime woon - en eetkamer, keuken , wasplaats en gastentoilet. De hoge plafonds in de gang en woonkamer samen met de imposante dubbele houten deuren zijn hier zeker de blikvangers. Hierdoor krijgt u een gevoel dat u zich in een authentiek herenhuis bevindt.

Via de eiken trap in de hal  komen we uit bij de eerste verdieping van 43m².  Hier kan u 2 ruime slaapkamers en een badkamer terugvinden.

Verder is er een nog volledig in te richten zolder van 60m². Deze ruimte biedt u tal van mogelijkheden om een extra kamers te creëren. Het dak werd  reeds geïsoleerd. 

De zongeoriënteerde diepe tuin is volledig omheind en biedt de bewoners de nodige privacy en rust. Het prachtige uitzicht via het ruime terras van 16m² op de achterliggende bomen en natuur is zeker een meerwaarde van deze woning. 

Aanpalend aan de woning is er ook een garage. Met de mogelijkheid tot uitbereiding van de woning kan u een aanzienlijke meerwaarde creëren.

Nog even de pluspunten op een rijtje;
+ Woning met mooie zonnige tuin
+ Hoge plafonds op de benedenverdieping
+ Tal van uitbreidingsmogelijkheden
+ Garage
+ Ruime in te richten zolder
+ Gelegen aan stadsrand op korte afstand van centrum en autostrade

Wil je deze woning graag bezichtigen? Neem dan contact op via kurt@vestio.com of op 0486/534685
 

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

612 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€413

Pand Referentie

19NUFHQBRA49

450 m2

188 m2

Vraagprijzen

03 Jul 2022€249.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu