Nieuwe Steenweg 65, 3870 Heers

Huis in Heers

€285.000

ZEER DEGELIJKE HOB MET 3SLPKS EN MOGELIJKHEID TOT VRIJBEROEP

De Nieuwe Steenweg 65 in Heers is de thuisbasis van deze zeer degelijke HOB.
We bevinden ons pal in het centrum van Heers waardoor we in de onmiddellijke omgeving alle voorzieningen terugvinden zoals, winkels, horeca, apotheek,... Bovendien is de verbindingsweg Sint-Truiden - Luik vlot te bereiken vanop deze locatie.

Deze statige woonst werd gebouwd in 1971 en beschikt over zo’n 161m² aan bewoonbare oppervlakte. Op de gelijkvloerse verdieping vinden we de inkomhal dewelke ons toegang verleent naar de ruime leefruimte met aaneensluitend de eetkamer. Naast de eetkamer vinden we de keuken terug met zicht op de tuin. Verder zijn er ook 2 slaapkamers en een badkamer op de gelijkvloerse verdieping.
Een verdieping hoger vinden we de overloop dewelke ons brengt naar de derde slaapkamer en nog 2 zolderruimtes dewelke na afwerking nog als volwaardige ruimtes kunnen dienen.
Zelfs de kelderverdieping werd afgewerkt tot volwaardige ruimtes. De vorige bewoner heeft deze ruimtes afgewerkt met het oog voor het houden van een vrij beroep.

Wanneer we de achterdeur naar buiten nemen, komen wij terecht in de idyllische tuin dewelke volledig omheind is. Hier kan men genieten van alle rust en privacy. Bovendien werd er nog een overdekt terras geplaatst en een tuinhuis waardoor het plaatje compleet is.

Bent u de nieuwe eigenaar die deze parel een opfrisbeurt zal geven? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een afspraak! Tel. 011/74.30.60.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

324 kWh/m2

Pand Referentie

JD8SAZQDBUPR

872 m2

161 m2

Vraagprijzen

28 Oct 2022€285.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu