8301 Heist-aan-Zee

Huis Te Koop in Heist-aan-Zee

Deze karaktervolle herenwoning is goed gelegen op enkele passen van de Zeedijk en in de onmiddellijke omgeving van winkels, openbaar vervoer...

De gelijkvloerse woning bevat een groot kelder verdiep (archiefruimte,fitnnes kamer, de wijnkelder en fietsenstalling) + groot zongericht terras/binnentuin. Leefruimte met authentieke elementen zoals dubbele frontdeur, carrara marmeren schouw, prachtige vloeren, hoge plafond (3,2m)... , grote keuken volledig uitegerust en voorzien van kookeiland, achterliggend nog extra ruimte met toegang tot het terras, aansluitend een toilet en een badkamer voorzien van ligbad en dubbele wastafel.
De eerste verdieping beschikt over een 2de leefruimte (25m²), grote keuken en een 2de badkamer met douche en hangtoilet.
De volgende verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers met parketbevloering waarvan 1 ruimte ingericht is met 3 de toilet en badkamermeubel, actueel muziekkamer.
De dakverdieping is goed toegankelijk via een vaste trap naar de laatste slaapkamer.

Elektriciteit is volledig vernieuwd en conform, 2 x dubbel tellers ook 2 aardgastellers en stadswater. Alle ramen zijn dubbel glas, achterbouw in PVC en vooraan meranti, gevel is niet geklasseerd noch beschermd. Woning met uitermate veel charme en karakter, zeldzaam aanbod. Info en bezoek bel Andries De Leyn 0472 53 66 09

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

254 kWh/m2

Pand Referentie

GWEFZUCL5JKO

72 m2

210 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

08 Jun 2022€576.479



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu