2220 Heist-op-den-berg

Huis Te Koop in Heist-op-den-berg

€269.000

Karaktervol renovatieproject met 4 slaapkamers op perceel van 552 m² te centrum Heist-op-den-Berg.

Dit charmante pand is gelegen in het centrum van Heist-od-Berg, nabij de bruisende winkelstraat wat ervoor zorgt dat plaatselijke kleinhandel, scholen en openbaar vervoer (station) binnen handbereik zijn. Alsook zeer gunstig gelegen voor woon-werkverkeer met verbindingsweg N10 binnen handbereik, en directe connectie naar Mechelen, Lier en Herentals.

Het gelijkvloers omvat: riante inkomhal voorzien van toegang naar kelderberging, ruime lichtrijke leefruimte met kachel en aanpalend eetplaats , te renoveren ruime leefkeuken, bijkeuken met aansluiting wasmachine/droogkast en achterliggend badkamer voorzien van douche en toilet.

Via de keuken kan men het terras met achterliggend een diepe West georiënteerde tuin en achteraan een vrijstaande garage deze tevens te bereiken is via een privatieve weg.

Op het 1 ste verdiep: nachthal met toegang naar apart toilet en 4 ruime slaapkamers waarvan één toegang verleent naar de zolder via een vaste trap. De zolderverdieping biedt eveneens de mogelijkheid voor het maken van extra slaapkamers.

Actueel kan u van deze woning een echte parel maken, naar eigen smaak en wensen. De toplocatie in het centrum biedt dan weer de ideale combinatie tussen wonen, winkelen en ontspannen.

Kom alvast alle mogelijkheden van deze woning ontdekken tijdens een plaats bezoek.

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

461 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€411

Pand Referentie

JUP7YT3UOCYN

552 m2

190 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

25 Dec 2022€269.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu