Heibergstraat 31, 2222 Heist-op-den-berg

Huis Te Koop in Heist-op-den-berg

€649.000

Prachtige duowoning in Itegem (Heist-op-den-Berg) te koop op een perceel van 7 are 21. Deze duowoning bestaat uit een gesloten bebouwing met mogelijkheid voor een handelsruimte en een halfopen bebouwing.

Op het gelijkvloers van de gesloten bebouwing kom je meteen in de ruime handels/praktijkruimte met aansluitend de nieuwe keuken, eetplaats, kelder, gastentoilet, wasplaats/berging met inbouwkasten en een badkamer.
Op de eerste verdieping kom je een prachtige ruimte die omgetoverd is tot een ruime studio met toilet, slaapkamer, leefruimte en mezanine.
Hierbij is alles onderhanden genomen en is het volledig vernieuwd.

Met een tussendeur die beide woningen verbindt kom je in de halfopen woning die op de gelijkvloers bestaat uit een ruime inkomhal met vestiaire, lichtrijke leefruimte met ruime keuken, badkamer, kelder, toilet, en wasplaats/berging.
Op de eerste verdieping kan je 2 ruime slaapkamers en een dressing terugvinden. Met de vaste trap kom je op de tweede verdieping die nog kan afgewerkt kan worden tot nog 2 ruime slaapkamers.

In de prachtige en zonnige tuin is het heerlijk vertoeven. Hier kan je ook een ruime garage terugvinden met elektrisch sectionale poort.

Deze duowoning is al grotendeels gerenoveerd zoals ramen en deuren, een warmtepompboiler, inbouwkasten, conforme elektriciteit met drijfkracht, 28 zonnepanelen met 2 batterijen, verwarmingsinstallatie, dak, veel isolatie, ...

Deze prachtige woning is ideaal als investering doordat deze opgesplitst kunnen worden met aparte nummers of als kangoeroewoning!

Een centrale ligging met een goede verbinding naar Herentals, Lier, Brussel en Antwerpen.

Voor alle foto's bekijk zeker onderstaande link of onze website.

www.heibergstraat31.be

Wil je deze woning bezoeken bel dan 016/901021 of mail info@future-home.be.

EPC: 210 kWh UC: 20221212-0002745659-RES-4

Woongebied, Geen vergunning, Geen verkavelingsvergunning, Geen dagvaarding, Geen voorkooprecht, geen overstromingsgevoelig gebied

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

MVGIZD4322DT

389 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

14 Dec 2022€649.000

Menu