Lindelei 30, 2620 Hemiksem

Huis in Hemiksem

€255.000

Deze zeer goed onderhouden en gerenoveerde woning met 2 slaapkamer ligt centraal in Hemiksem. Er zijn diverse voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer, horeca en winkels bereikbaar op wandelafstand. Via de inkomhal komt u in een open woon- en eetkamer die in verbinding staat met de volledig uitgeruste keuken voorzien van spoelbak, koelkast, diepvries, elektrisch vuur, combi-oven en vaatwasser. Verder hebben we hier op het gelijkvloers een toilet. De keuken heeft een uitzicht op de gezellige tuin. Op de eerste verdieping hebben we de eerste ruime slaapkamer en een badkamer uitgerust met lavabo, toilet, inloopdouche en verwarmd handdoekenrek. Op het tweede verdiep bevindt zich een tweede slaapkamer.
Genot van berging die bereikbaar is via tuin of certitude-weg, waar ruimte is voor verschillende fietsen en andere materialen. Kortom een instapklare woning dat zeker de moeite waard is.

Indien u geïnteresseerd bent, kan u een afspraak maken via het mailadres evavanbulck@hotmail.com voor de bezoekdagen op zaterdag 19 maart van 11u-17u30 en zondag 20 maart van 11u-17u30.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

291 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€233

Pand Referentie

NNHDU35LDEZV

90 m2

95 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

04 Apr 2022€255.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu