De Bosschaertlei 104, 2620 Hemiksem

Huis Te Koop in Hemiksem

€389.000

Ruime woning met veel lichtinval en grote tuin. Deze gesloten bebouwing met centrale ligging, vlakbij A12 en vlotte toegang tot Antwerpen, is volledig afgewerkt en heeft nog vele mogelijkheden.
Het gelijkvloers bestaat uit: een ruime inkomhal met hoog plafond en originele houten trap, open leefruimte met eetkamer en volledig met kwalitatieve toestellen uitgeruste open keuken. De benedenverdieping beschikt over zeer veel opbergruimte en airco. Hier bevindt zich ook de badkamer met ligbad. Grenzend aan de keuken loop je langs de 3 meter brede schuifraam naar het terras en grote tuin met achteraan een groot tuinhuis. Eerste verdieping: 2 ruime slaapkamers, dressing en apart toilet met badkamermeubel. (mogelijkheid tot creatie tweede badkamer door samenvoegen met dressing, leidingen zijn voorzien)
Tweede verdieping: een vaste trap loopt tot op de open zolder die kan worden opgedeeld in twee slaapkamers. Het dak werd volledig vernieuwd en geïsoleerd. Tot slot is er ook nog een ruime droge kelder met veel opbergruimte en plaats voor droogkast, wasmachine en diepvries. Tevens bevindt zich vooraan de woning een aparte deur naar een ruimte om eventueel fietsen te stallen. Wie hier terecht komt woont in een toffe buurt met fantastische buren en dicht bij het openbaar vervoer, scholen en winkels.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€513

Pand Referentie

30ZB06C5U0F1

340 m2

190 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

23 May 2022€389.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu