Heuvelstraat 90, 2620 Hemiksem

Huis Te Koop in Hemiksem

Algemeen:
Gerenoveerde rijwoning met 3 slaapkamers (met mogelijkheid tot 4 slaapkamers), zolder en west-georiënteerde tuin.
Gunstig gelegen ten opzichte van het centrum, station Hemiksem en de A12. Troeven: Terras/tuin en extra kamer mogelijk op de zolderverdieping.

Indeling:
Deze gerenoveerde woning betreden we via de inkomhal. Er is een apart toilet voorzien en een toegang naar de kelder. De gezellige leefruimte biedt plaats aan een zit- en eethoek, achteraan bevindt zich de keuken voorzien van oven, elektrisch kookvuur, dampkap en enkele spoelbak. De keuken geeft uit op het west terras/tuin. De buitenruimte beschikt achteraan het perceel over een handige tuinberging. De 1e verdieping omvat 1 slaapkamer en een ruime badkamer van ca. 10m² met enkel lavabomeubel, inloopdouche, toilet en aansluitingen wasmachine/droogkast. De 2e verdieping bestaat uit de 2 overige slaapkamers. De zolderverdieping kan dienst doen als extra kamer/hobbyruimte. Rolluiken aanwezig op het
gelijkvloers (voor-en achteraan) en 1e verdieping (vooraan).

Interesse?
Op zoek naar een gerenoveerde woning met 3-4 slaapkamers en tuin? Neem snel contact op met Immo Vivo op het nummer 03/459.89.59. Denkt u eraan een woning aan te kopen? Laat het ons weten en wij komen vrijblijvend bij u langs om de waarde van uw huidige woning te bekijken.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

8W7ABOOF16BT

120 m2

0 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Menu