Van Reynegomlaan 2, 2270 Herenthout

Huis Te Koop in Herenthout

€599.000

Architecturale woning met 5 slaapkamers op een perceel van 910 m² naar het ontwerp van architect Adrien Bressers.
Naoorlogse parel die volledig gerenoveerd werd in 2013 met behoud en respect voor zijn authentieke karakter. EPC: 254 kWh/m², Label-C. Elektriciteit conform.

Ligging: Pal in het centrum van Herenthout op een prachtig groen perceel van 910 m² ligt dit prachtig staaltje architectuur.

Indeling: -1: Kelder 0: inkomhal met apart toilet, leefruimte, keuken, badkamer, 2 slaapkamers.+1: Nachthal, keuken, badkamer, 3 slaapkamers. +2: Zolder met vaste trap.

Beschrijving: Deze zeer ruime woning werd in 1946 gebouwd door architect Adrien Bressers. In 2013 werd deze grondig gerenoveerd naar hedendaagse normen én met respect voor de authentieke materialen.
Via de originele houten voordeur kom je de imposante inkomhal met gastentoilet binnen. Deze geeft toegang naar de leefruimte die nog is uitgerust met zijn oorspronkelijke parket vloer. Aansluitend is er de volledig geinstalleerde keuken die uitkijkt op de zonovergoten tuin.Verder zijn er twee gelijkvloerse slaapkamers (21 m² en 10,7 m²) en een douchekamer/wasplaats.
De eerste verdieping bestaat uit 3 ruime slaapkamers (26 m², 21m² en 18,8 m²), een badkamer met douche, ligbad en dubbele lavabo én een eigen keuken. Dit zorgt ervoor dat kangoeroewonen hier bv. perfect mogelijk is.
Een ruime zolder met vaste trap (100 m²) biedt op zijn beurt nog heel wat extra mogelijkheden.
Buiten werd het terras volledig vernieuwd en uitgerust met een elektrische luifel. Ook de oprit werd volledig heraangelegd.
Op de garage met automatische sectionaalpoort liggen maar liefst 18 zonnepanelen.

EPC: 254 kWh/m² | elektriciteit conform | pvc schrijnwerk | dak vernieuwd | aardgas | zonnepanelen

Bijzondere informatieplicht: in aanvraag.
Dit is geen aanbod maar een onderhandelingsvoorstel. Alle informatie onder voorbehoud van materiële vergissingen en/of wijzigingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€1.101

Pand Referentie

76FN954BW4TA

910 m2

386 m2

5 Slaapkamers

Vraagprijzen

16 Oct 2022€599.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu