2270 Herenthout

Huis Te Koop in Herenthout

€619.000

Prachtige vrijstaande woning met modern karakter op hoekperceel van 880 m² op goede locatie nabij centrum Herenthout.

Deze woning is slechts op enkele minuten verwijderd van Herenthout centrum wat de juiste connectie biedt met winkels, scholen & openbaar vervoer. Ideaal voor woon-werkverkeer dankzij vlotte verbinding naar E313 en andere invalswegen.

Indeling gelijkvloers: inkomhal voorzien van ingemaakte kasten met gastentoilet en met doorgang naar de indrukwekkende, zeer lichtrijke leefruimte met salon en aparte leeshoek, open keuken met ontbijtgelegenheid en aansluitend berging. Via de open trap in de leefruimte komen we op het 1 ste verdiep.

Indeling 1 ste verdiep: zeer ruime, open vide voorzien toilet die toegang verleent naar 3 ruime slaapkamers, douchekamer, dressingruimte en een 2 de badkamer met ligbad (verder af te werken).

De leefruimte geeft op haar beurt toegang naar de kelder dewelke onder heel de woning voorzien is en zorgt voor extra stockage ruimte.

Extra troeven zijn onder meer: moderne architectuur, grote glaspartijen, maximale lichtinval, duurzame, kwalitatieve materialen, ingemaakte kasten, gunstig EPC, parkeergelegenheid achteraan, hedendaags leef comfort,…

De tuin werd volledig aangelegd en omheind, wat zorgt voor de nodige privacy! Mogelijkheid tot plaatsen van bijgebouw van 40 m² achteraan op het perceel.

Kortom, een totaalplaatje om van weg te dromen!

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

133 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.256

Pand Referentie

VAXX-F-NW6VQ

880 m2

249 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

18 Dec 2022€619.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu