Endepoelstraat 55, 3540 Herk-de-stad

Huis Te Koop in Herk-de-stad

€380.000

Charmante en zeer goed onderhouden gezinswoning met 3 (mogelijk 4) slaapkamers en prachtige tuin, rustig gelegen in Herk-de-Stad.

Deze woning is gelegen op een perceel van 28are 25ca en heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 296m². De indeling is als volgt:
Kelder: deels kruipkelder, deels onderkelderd met voorraadberging en technische ruimte.
Gelijkvloers: ruime inkomhal met vestiaire, gastentoilet met handenwasser, open en lichtrijke leefruimte met zithoek met open haard, eetplaats en goed uitgeruste keuken met ontbijthoek. Achterliggend vinden we een wasplaats/berging. Gelijkvloers is eveneens het nachtgedeelte te vinden met 3 ruime slaapkamers en een badkamer met douche, dubbel lavabomeubel en inbouwkasten.
Zolder: bereikbaar via een zolderluik in de wasplaats en momenteel voorzien als stockageruimte en een extra slaapkamer. Mits de nodige afwerking om te bouwen tot meerdere slaapkamers.

Bij de woning hoort een deels overdekt terras met zicht op de prachtige tuin met serre en natuurlijke vijver. Er is eveneens een vrijstaande garage met automatische poort voorzien.

De woning kent een rustige en toch centrale ligging, op fietsafstand van het centrum van Herk-de-Stad. Openbaar vervoer, winkels, horeca en verschillende scholen liggen vlakbij. Verkeerstechnisch een vlotte verbinding met de op- en afritten van de E314.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

397 kWh/m2

Pand Referentie

NRVVDHE2PFBM

2825 m2

296 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€380.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Agrarisch gebied;Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu