Westmeerbeeksesteenweg 84, 2230 Herselt

Huis Te Koop in Herselt

€484.000

Verzorgde Spaanse villa gelegen op een mooi perceel van 8a78ca. De woning is gelegen op fietsafstand van de Aldi, nabij scholen en met gunstige verbinding naar Aarschot-Leuven.

Deze woning laat toe dat u perfect gelijkvloers kan wonen dankzij de slaapkamer en badkamer die zich gelijkvloers bevinden. Maar ook voor mensen die meer ruimte zoeken zijn er op het verdiep nog 2 slaapkamers waardoor deze woning voor ieder wat te bieden heeft.

Het gelijkvloers biedt een inkomhal met apart gastentoilet, zonnige en lichte leefruimte met grote open keuken voorzien van alle comfort: Granieten werkblad, oven, microgolf, Am koelkast, kookplaat met dampscherm. Zeer praktische woning dankzij de dubbele berging (technische berging en was- voorraad berging). Het gelijkvloers biedt tevens een grote slaapkamer met inloopdressing en naastliggend een royale badkamer voorzien van ligbad, dubbele lavabo en toilet. Aparte douche in de berging.
Aansluitend aan de keuken en leefruimte geniet u een zeer ruime veranda waar het ideaal vertoeven is genietend van de prachtige achterliggende tuin.
Het 1ste verdiep geeft uit op 2 slaapkamers waarvan de grootste nog kan opgesplitst worden.
Dus in totaal kan deze woning tot 4 slaapkamers aanbieden.

De tuin is volledig omheind en voorzien van gras en oprit tot de dubbele garage achteraan.
De woning is instapklaar. Elektriciteit conform. PVC ramen dubbel glas met autom rolluiken. Gunstige EPC score. Waterput aanwezig.

Kom snel deze parel ontdekken. Contacteer Dupont Vastgoed op 015 15 15 15

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

251 kWh/m2

Pand Referentie

HL0MU2WG7B7J

878 m2

227 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

21 Nov 2022€484.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu