Westerlosesteenweg 35, 2230 Herselt

Huis Te Koop in Herselt

€445.000

Op zoek naar een pand voor een groot samengesteld gezin? Een inwonende ouder, zoon of dochter die nood heeft aan een eigen plek? Of gewoon behoefte aan heel veel ruimte? Dit pand heeft tal van mogelijkheden, is op wandelafstand van het centrum van Herselt gelegen en heeft een superleuke tuin!
Stedenbouwkundig werd het pand vergund als woning, doch heden is het reeds jaren opgesplitst in 3 appartementen die momenteel verhuurd zijn. Het RUP (ruimtelijk uitvoeringsplan) laat op deze locatie geen meergezinswoningen toe. Doch cohousing, kangoeroewoning, wonen gecombineerd met kantoor of vrij beroep... tal van opties zijn mogelijk. De tuin geeft achteraan uit op een buurtparkje waar het rustig vertoeven is in het groen. Het pand werd, waar nodig, gemoderniseerd. Zo is er reeds een warmtepomp voorzien voor het bovenste appartement en werd er op het gelijkvloers recent nog dubbele beglazing geplaatst. Doch een volledige make-over van het pand is aangewezen.
CONCLUSIE: De ligging t.o.v. openbaar vervoer en winkels, de beschikbare vierkante meters en de leuke tuin...zijn zonder twijfel de troeven van dit pand. Wanneer je op zoek bent om samen te gaan wonen met je ouders/volwassen kinderen of wonen en werken wil combineren, dan is dit pand misschien wel wat je zoekt!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

287 kWh/m2

Pand Referentie

C6PJKK-2Z8BJ

1009 m2

336 m2

6 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

21 Nov 2022€445.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu