Perrestraat 11, 9550 Herzele

Huis Te Koop in Herzele

HILLEGEM - Ruime en uitzonderlijke BEN-Woning met centrale ligging.
AANVANG WERKEN REEDS GESTART!

Ruime nieuwbouwwoning, gesloten bebouwing, op 3a 48ca in een landelijk kader, doch met centrale ligging. Het project bestaat uit een kleinschalige verkaveling van drie nieuwbouwwoningen, allen ontworpen met oog voor detail en hoge afwerkingsgraad. Geen standaardiseringen, alles wordt op maat van klant en conform lastenboek afgewerkt.

Deze woning biedt u op het gelijkvloers een inkomhal met apart gastentoilet, ruime en lichtrijke leefruimte met open keuken en een inpandige garage met aansluitend een praktische bergruimte/wasplaats. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, twee badkamers en een afzonderlijk toilet. De zolderkamer is bereikbaar via vaste trap en in te richten naar eigen wensen. Overigens beschikt deze eigendom nog over een aangename en onderhoudsvriendelijke tuinzone.
Investeren in de toekomst door innovatieve technieken: zonnepanelen, vloerverwarming, warmtepompsysteem en hoge isolatiewaarde!

Op wandelafstand van scholen, station, openbaar vervoer, winkels en in directe nabijheid van alle invalswegen, is hierbij niet te verwaarlozen!
Verkoop volgens gesplitst stelsel
Lastenboek en inlichtingen via kantoor: 053/60.65.60.
EPB-Nieuwbouw.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

4ERIOYQVZMKA

348 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu