Borsbekestraat 5, 9550 Herzele

Huis in Herzele

€1.150.000

Ligging

Deze weergaloze villa is gelegen op een ruim privaat perceel waardoor rust en wonen hand in hand gaan. Door de gunstige ligging bevindt u zich vlakbij het centrum van Herzele en zijn invalswegen (E40), het station van Herzele en scholen slechts op een paar minuten van u verwijderd.

Indeling

Doorheen deze prachtige villa is er gewerkt met duurzame materialen en grote raampartijen waardoor u kan genieten van veel lichtinval en een mooi zicht op de tuin, wat zorgt voor een ultieme beleving!

U komt binnen via de inkomhal die u toegang geeft tot de leefruimte, de keuken, een gastentoilet en de eerste slaapkamer met aansluitende dressing en badkamer. Vanuit de leefruimte staat u in verbinding met zowel de open keuken, de eetkamer als met het terras. De keuken met kookeiland is voorzien van de nodige premium inbouw toestellen zoals Miele en V-Zug. Via de keuken heeft u toegang tot de berging en de garage die plaats biedt voor 2 wagens. Verder biedt het terras toegang tot de tuin en het verwarmd zwembad met bijhorende poolhouse.

Op de eerste verdieping vindt u twee badkamers terug waarvan één met inloop regendouche en één met riant vrijstaand bad en toilet. Tevens kan u hier de overige 5 slaapkamers terugvinden, waarvan de master-bedroom is voorzien van aansluitend terras! Tot slot is er nog een aparte bergruimte, een gastentoilet en toegang tot de zolder.

Contacteer Kevin voor meer info en/of een bezoek: 0476/66 55 50.

(De weergegeven prijs is een vanaf prijs!).

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

4LU9CDNG07Y9

1.154 m2

6 Slaapkamers

Vraagprijzen

17 Oct 2022€1.150.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu