Irisstraat , 9550 Herzele

Huis Te Koop in Herzele

BORSBEKE - Exclusieve BEN-nieuwbouw, type halfopen bebouwing, in rustige omgeving.
TOPAANBIEDING! Kwalitatieve nieuwbouw met véél ruimte, licht en alle luxe tot het maken van een fantastische droomwoning!

De woning wordt gebouwd met respect voor de huidige innovaties; vloerverwarming, HR-beglazing, zonnepanelen, ventilatie D, warmtepomp en gunstige isolatiewaarde!
Deze eigendom treft u in een doodlopende speelstraat met in directe omgeving van alle faciliteiten en verbindingswegen. De woning is momenteel in afwerkingsfase en wordt volledig afgewerkt aangeboden! Gesplist stelsel van toepassing (registratie - BTW), Aankoop excl. aansluitkosten.

De woning omvat op het gelijkvloers een inkomhal met apart gastentoilet, riante (60m²) en lichtrijke woonkamer met open keuken die door de vele lichtpartijen een aangename connectie maakt met terras en tuin. Verder uitgerust met een praktische berging en inpandige garage. Het verdiep is voorzien van een overloop, drie volwaardige slaapkamers, waarvan één met dressing, en badkamer. De zolder is toegankelijk via vaste trap en beschikt over alle nutsvoorzieningen tot inrichten naar extra slaapkamer(s), hobbykamer, bureau,... Het aangenaam wonen wordt hier gestaafd door de aangename tuin en terras met gunstige oriëntatie. De centrale ligging met op wandel -en fietsafstand van scholen, openbaar vervoer, winkels en in directe omgeving van alle belangrijke invalswegen, is zeker een extra troef!

Voor bijkomende inlichtingen, aarzel niet ons te contacteren: 053/60.65.60.
De vermelde prijs is een richtprijs. Na ontvangst van de biedingen zal de verkoper beslissen of hij/zij de eigendom verkoopt aan het beste bod. De richtprijs is aldus niet bindend voor de verkoper. Voor meer info kunt u ons contacteren of het reglement raadplegen op onze website.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

3QCW9W67BP79

527 m2

220 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Verkavelingsvergunning

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu