Abelenlaan 11, 3550 Heusden-Zolder

Huis Te Koop in Heusden-Zolder

€996.400

UITZONDERLIJKE MODERNE NIEUWBOUWVILLA IN BOLDERBERG
Nieuwbouwvilla in Bolderberg

In Bolderberg, Heusden-Zolder bieden wij u deze uiterst luxueuze nieuwbouwvilla aan op de exclusieve locatie Bolderberg.

De villa is gelegen op een grond van ca. 1500m² in een rustige straat waar kwalitatief wonen en genieten van de natuur centraal staat. Deze nieuwbouw beschikt over alle nieuwe technieken, denk maar aan een warmtepomp, vloerverwarming op alle verdiepingen (die zelfs voor koeling kan zorgen in de zomer), Systeem D ventilatie die een volledig geautomatiseerde ventilatie voorziet doorheen de volledige woning, alsook een duurzame aanpak naar isolatie en ramen om u de komende jaren absolute zekerheid te geven om een maximaal wooncomfort te behouden en dus optimaal kan genieten van laag verbruik en hoge kwaliteit.

De bouwheer voorziet ruime budgetten inzake keuken, badkamers, vloeren etc. waarmee u met de juiste en kwalitatieve ondersteuning volledig op maat kan te werk gaan om van deze woning uw droomwoning te maken.

De woning zelf beschikt over gelijkvloerse verdieping van ca. 170m² met een inpandige garage die voldoende ruimte heef voor 2 wagens en fietsen, aparte inkomhal, home-office met private ingang voor een eventueel vrij beroep, zeer royale leefruimte met open keuken en een technische berging met alle voorzieningen die ook via buiten toegankelijk is.

Daarnaast beschikt de woning over een eerste verdieping van ca. 111m² met 4 slaapkamers, waarvan uiteraard een master met aparte dressing en badkamer, een tweede badkamer met bad en/of douche en apart toilet.

Via de bouwheer is het mogelijk om nog alle plannen, indelingen, afwerkingen en dergelijke aan te passen naar wens, hierdoor kan u alles volledig op maat afwerken maar ook extra voorzieningen zoals een zwembad, extra ruimtes voor wonen en werken, uitbreidingen en eventuele wellness voorzieningen etc...

Neem snel contact op met onze makelaar om de plannen en het lastenboek meer in detail te bekijken.

We zien u graag snel op kantoor!

Verkoop valt onder registratie en BTW Documenten Plan 0 Plan 1

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

S7WGTP7PA3OA

1500 m2

281 m2

4 Slaapkamers

Vraagprijzen

02 Dec 2022€996.400



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Neen

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Geen

Menu