G. Gezellelaan 62, 3550 Heusden-Zolder

Huis Te Koop in Heusden-Zolder

€199.900

Welkom op de G. Gezellelaan 62 te Heusden-Zolder! Hier vinden we vlakbij het bruisende centrum een charmante (rij)woning terug, met een woonoppervlakte van om en bij de 175m2 op een perceel van 2are.

Bekijk je dit pand via een aanverwante website? Neem dan snel een kijkje op volgende link: http://somvastgoed.be/nl/aanbod/3319787/woning-te-koop-in-3550-heusden-zolder .

Zou u op afstand al graag een beter beeld krijgen van de indeling van dit pand? Via deze link https://my.matterport.com/show/?m=zy3kKoGHd1E krijgt u alvast de kans om volledig door de woning te navigeren!

Deze ruime woning vlakbij het centrum van Heusden-Zolder kan, mits wat extra liefde en attentie, omgevormd worden tot een charmante (zeer ruime) rijwoning gelegen op een zeer aantrekkelijke locatie.

Eén van de grote troeven van dit pand is dan ook de centrale ligging. Zo bevindt het pand zich op wandelafstand het centrum van Heusden-Zolder, waar diverse winkels, bars, restaurants, scholen en warenhuizen zich bevinden. Daarnaast bevindt het op- en afrittencomplex van de E314 zich slechts op 5 minuten rijden van deze woning. Een ligging vlakbij het centrum van Heusden-Zolder garandeert op die manier een zeer vlotte verbinding met omliggende steden en gemeenten, als Beringen, Heusden, Houthalen, Zonhoven, Lummen...

Deze woning kan het best omschreven worden als "op te frissen" woning. Binnenin de woning staat het begrip "ruimte" volledig centraal. Zo beschikt deze woning, met een woonoppervlakte van maar liefst 175m2 over 3 ruime slaapkamers, een volledig in te richten zolderverdieping (toegankelijk via vaste trap), een ruime woonkamer, alsook een onderhoudsvriendelijk stadstuintje, vlakbij het centrum van Heusden-Zolder;

Alle pluspunten op een rijtje:

Omgeving:
+ Zeer centrale ligging
+ Makkelijk bereikbaar door de aanwezige verbindingswegen
+ Vlotte verbinding naar de op -en afrit van de E314
+ Alle nodige faciliteiten bevinden zich in de nabije omgeving
+ Ideale uitvalbasis voor jong en oud

Troeven:
+ Gezellige woonkamer
+ Grote raampartijen die voor voldoende natuurlijk daglicht zorgen
+ 3 ruime slaapkamers
+ Zeer ruime zolderkamer die kan dienen als extra slaapkamer/ bureau...
+ Voldoende parkeerplaats aan weerszijden van de G. Gezellelaan

Bent u op zoek naar een charmante woning op een zeer goede locatie op gebied van woon- en werkverkeer? Dan is dit ongetwijfeld het pand waar naar u op zoek bent! Wees snel en laat deze kans niet aan u voorbijgaan!

Voor meer informatie of het inplannen van een bezoek, kan u altijd contact opnemen met ons kantoor op het nummer 011 36 34 32.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

V3XYX-YP5Z72

Vraagprijzen

17 Dec 2022€199.900



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet ingegeven

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet ingegeven

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu