M. Scheperslaan 10, 3550 Heusden-Zolder

Huis Te Koop in Heusden-Zolder

Op zoek naar een instapklare, recente woning in Heusden-Zolder? Bekijk dan dit halfopen huis in de M. Scheperslaan 10!

Dit pand werd gebouwd in 2015 en voldoet aan de hedendaagse normen en comfort.

Indeling woning:
Op het gelijkvloers kunnen we via de inkomhal de woonkamer en keuken bereiken. De woonkamer beschikt over een schuifraam dat rechtstreeks toegang verleent tot het terras en geniet van heel veel natuurlijk lichtinval. De praktische keuken is geïnstalleerd en voorzien van de nodige keukenapparaten. Verder kunnen we op het gelijkvloers een gastentoilet en de trappenhal terugvinden.

Op de 1ste verdieping treffen we de twee slaapkamers, badkamer en trappenhal naar de 2de verdieping.
De badkamer is voorzien van een lavabomeubel, ligbad en hangtoilet.

Op de 2de verdieping treffen we een hal met washoek, een balkon en de 3de slaapkamer met eigen doucheruimte. Ook de zolder kunnen we bereiken via een zolderluik.

De functionele kelder is toegankelijk langs het terras en kan polyvalent benut worden! Denk maar aan een opslag-, werk-, hobby- of fitnessruimte!

De woning bezit over een lange oprit, voortuin en een omheind terras. Het perceeloppervlakte is 1a 54ca.

Technische info:
De vensters zijn voorzien van dubbele beglazing met PVC-profielen. Verwarming op aardgas. Bovendien zijn het gelijkvloers en de badkamer voorzien van vloerverwarming. De vloeren op het gelijkvloers en trappenhal zijn afgewerkt met duurzaam marmertapijt, de overige ruimten met kwalitatieve steentapijt. De elektrische installatie is goedgekeurd en conform. Ook is het huis volledig geïsoleerd en voorzien van een ventilatiesysteem. Gunstige EPC-score van 133 kWh/m²jaar!

Buurtinformatie:
Gunstig en strategisch goed gelegen in Heusden-Zolder, om het hoekje van het centrum van Zolder. Uitstekende verbinding met de hoofdwegen, omliggende gemeenten en de E314. Winkels, openbaar vervoer, scholen en allerhande faciliteiten in de directe omgeving!

Wordt dit pand uw nieuwe thuis? Aarzel niet om ons te contacteren voor een afspraak via T: 089 69 30 01 of info@consimmo.be!
Bekijk ook de virtuele tour op onze website www.consimmo.be.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

133 kWh/m2

Pand Referentie

A9SI5AOGYD1W

154 m2

130 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

10 Feb 2022€29.900.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu