Eekhoornhof 7, 3191 Hever

Huis Te Koop in Hever

€640.000

Energiezuinig instapklare woning!

Deze prachtige woning ligt in een heel rustige kindvriendelijke wijk. Op wandelafstand ben je in het Bloso domein en op een boogscheut van oprit autostrade.

In de inkomhal heb je een apart toilet, berging met douche en een wit geoliede eiken trap. Er is een grote open keuken met keramische bluestone tegels. De afwerking van de keuken kan nog gekozen worden en zal worden geplaatst voor ondertekening van de notariële akte.
De living is heel lichtrijk en is toegankelijk naar de tuin via een groot schuifraam. Naast de woonkamer is er nog een ruime kamer die kan dienen als bureau, speelkamer of vijfde slaapkamer. Er is ook aansluiting voor tv voorzien.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 grote slaapkamers voorzien van laminaat en een ruime badkamer met douche, ligbad, toilet en voorziening voor dubbel meubel.
De vierde slaapkamer ligt op de tweede verdieping. Hier is ook een dressing en extra badkamer met lavabo en toilet.

De woning is zeer energiezuinig E20 (dwz. gedurende 5 jaar vrijstelling van onroerende voorheffing), fotovoltaïsche zonnepanelen, ecologische dakisolatie (akoestisch en vochtregulerend), vloerverwarming op het gelijkvloers en in de badkamer, waterverzachter, ventilatiesysteem D, videofoon en buitenverlichting.
Er is ook een regenwaterput van 7500 liter met pomp en automatische switch. Hier zijn de toiletten, wasmachine en buitenkraan op aangesloten.
Een centraal stofzuigsysteem van All-vac is zeker een meerwaarde.
Voorbereidingen zijn getroffen voor installatie van een laadpaal onder de carport.

M.a.w een niet te missen woning!

Wil je deze woning bezoeken bel dan 016/901021 of mail info@future-home.be.

EPC: in aanvraag

Woongebied, Vergunning, Verkavelingsvergunning, Geen dagvaarding, Geen voorkooprecht

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

93PSB8MK9GN3

182 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

14 Dec 2022€640.000

Menu