Jules Vandenbemptlaan 79, 3001 Heverlee

Huis Te Koop in Heverlee

€1.590.000

Exclusieve villa in de gegeerde Jules Vandenbemptlaan met 4 slaapkamers, 2 badkamers en zonnige tuin met zwembad op een terrein van 5 are! Renovatiejaar 2018 - Bewoonbaar Oppervlak 295 m² - EPC 152 kWh/m²

Het gelijkvloers betreden we via de ruime statige inkomhal met gastentoilet en vestiairehoek. Vanuit de prachtig vernieuwde keuken met aangrenzend de grote lichtrijke leefruimte met parketvloer, heb je een mooi zicht op de aangelegde zuid-oost geörienteerde tuin met verwarmd zwembad en poolhouse.
De eerste verdieping omvat naast twee ruime slaapkamers, een doorloopdressing en volledig ingerichte badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en meubel met twee lavabo's, ook een tweede badkamer met douche, lavabo en toilet.
De tweede verdieping telt 2 prachtig afgewerkte slaapkamers onder het dak.
De verdieping op straatniveau doet dienst als speelkamer en/of bureau met aansluitend een ruime praktische wasruimte. De mogelijkheid bestaat om hier opnieuw een garage met plaats voor één wagen van te maken.

Het betreft een totaalrenovatie (2018) waarbij werkelijk alles werd aangepakt. De woning onderging een transformatie van a tot z. Werkelijk niets werd aan het toeval overgelaten en elke ruimte wordt optimaal benut. Deze woning werd zeer kwaliteitsvol gerenoveerd met behoud van authentieke elementen. De hoge plafonds en grote ramen zorgen voor een ruimtelijk gevoel, veel lichtinval en een luxe uitstraling.

Deze unieke eigendom situeert zich zeer centraal in een prachtige typische omgeving, dichtbij diverse winkels en scholen, UZ Gasthuisberg, Imec en het Kasteel Van Arenberg. Tevens op een boogscheut van openbaar vervoer en uitvalswegen naar de snelweg.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€1.757

Pand Referentie

XM3JTWDPHE1F

500 m2

295 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

21 Nov 2022€1.590.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu