Diepestraat 21, 9550 Hillegem

Huis in Hillegem

€775.000

HERZELE - Op zoek naar een te renoveren authentieke vierkantshoeve met mooie grote binnentuin? Dan is dit pand iets voor u.

De belangrijkste troeven in een notendop:

Zo ziet de indeling eruit:
Deze lichtrijke vierkantshoeve bestaat uit verschillende woongedeelten waarvan de grote mooie binnentuin en de prachtige authentieke elementen het geheel vormen van deze unieke eigendom.
Zoals u kan bemerken dient deze hoeve gerenoveerd te worden ; uiteraard is dit de uitgelezen kans om deze eigendom om te vormen naar uw eigen smaak en comfort zodat het aangenaam vertoeven wordt.
Een grote troef is dat deze eigendom zeer goed doch rustig gelegen is met een vlotte bereikbaarheid tussen Gent en Brussel.

De voormalige paardenstallen werden eind de jaren 90 hervormd naar een 2de gezellig woongedeelte welke 3 ruime slaapkamers bevat, dankzij een opfrisbeurt kan hiervan eveneens een pareltje gemaakt worden.

Het 3de woongedeelte van deze hoeve is een ruime toonzaal die momenteel dienst doet als verkoopzaal voor tapijten. Deze grote open woonruimte is volledig gerenoveerd en is voor verschillende doeleinden bruikbaar.

Voor het overige zijn er nog verschillende open ruimtes- en gebouwen waar veel mogelijkheden zijn tot vernieuwing/renovatie alsook het potentieel is groot ; pluspunt hierbij zijn de verschillende daken die reeds vernieuwd zijn in dit ganse project.
Opmerkelijk is wel dat 1 gebouw dertig jaar gelegen volledig is heropgebouwd.

Deze hoeve is ideaal als project voor een co-housing gemeenschap of projectgrond na opsplitsing in overleg met bevoegde instanties. Ook andere projecten zijn mogelijk, B&B, ...

Belangrijk:
Verkoopprijs: 775.000 EUR
Sted. Inl aangevraagd 08/08/2021
Neem contact op met Axel Lenaerts makelaars voor een bezoek: 09 245 24 24 of gent@axellenaerts.be

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

Pand Referentie

P4B0R9VW9ITI

2500 m2

2000 m2

6 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

22 May 2022€775.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

In aanvraag

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

In aanvraag

Bestemming

In aanvraag

Overstromingsgebied

n/a

Menu