Poelstraat 18, 9550 Hillegem

Huis Te Koop in Hillegem

€395.000

!!VERKOCHT - COMPROMIS IN OPMAAK!! Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15. U kan de reeds beschikbare attesten voor verkoop downloaden op onze website www.ocvastgoed.be.
Deze eigendom bevindt zich in een rustige buurt te Hillegem, op wandelafstand van het station, winkels, horeca,... De autosnelweg op- en afritten van de E40 te Wetteren en Erpe-Mere zijn tevens op een tiental minuten rijden met de wagen.
Deze solide gelijkvloerse woning werd gebouwd met kwalitatieve materialen en werd voor het eerst bewoond in 1979. Ze geniet veel lichtinval en heeft een grote bovenverdieping (in beton), toegankelijk via vaste trap, die naar eigen wensen kan afgewerkt en ingericht worden (makkelijk drie extra kamers).
Indeling: inkomhal met nachthal, ruime woonkamer met bibliotheekhoek en plaats voor salon en eetkamer, ruime ingerichte leefkeuken met aangrenzend een berging, masterbedroom met ensuite badkamer (lavabo, ligbad en toilet), twee kinderkamers en bijhorende tweede badkamer (lavabo en douche), apart gastentoilet en een inpandige garage. Vanuit de woonkamer en keuken is er toegang tot het terras en de tuin. Droge kelder en kruipkelder. Zéér grote zolder. Aangelegde oprit en padje in kasseien. Nog een tweede, aparte garage (houtconstructie) op het einde van de oprit.
Fraai aangelegde tuin met enkele laagstambomen en struiken, waardoor er kan genoten worden van alle privacy.
INTERESSANTE WONING MET DE JUISTE PRIJS/KWALITEITVERHOUDING!!
Houten ramen met dubbele beglazing, CV op stookolie (installatie van 2008), dakisolatie aanwezig (6cm), regenwaterput aanwezig, automatische poort.
EPC: 317 kWh/m² jaar, energielabel D. Woongebied + parkgebied, vergunning uitgereikt, verkavelingsvergunning uitgereikt, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen risicozone voor overstromingen.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

317 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€1.241

Pand Referentie

96Z2ABUVAW32

286 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

16 Dec 2022€395.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Mogelijk overstromingsgevoelig

Menu