3320 Hoegaarden

Huis Te Koop in Hoegaarden

€695.000

Heeft u altijd al gedroomd om van in je eigen tuin te genieten van een prachtige zonsondergang?! Dan is dit een unieke kans want Immodrome stelt deze idyllische woning graag aan u voor. Wanneer u zich in de leefruimten van deze woning begeeft, waant u zich meteen een beetje in de Provence! Deze woning biedt tal van mogelijkheden, zeer geschikt voor mensen die een ruimte zoeken om te wonen in combinatie met hobby en/of zelfstandige activiteit. Kom binnen en ontdek de verschillende mogelijkheden van dit multifunctioneel pand als kangoeroewoning, praktijkruimte aan huis of riant woonhuis. Bij binnenkomst ontdek je onmiddellijk de ongeziene charme, de houten parketvloer en de rustieke balken geven je direct een thuis-gevoel. Het huis beschikt aan je rechterzijde over 2 (slaap)kamers of consultatieruimte met kitchenette en douchekamer. Aan de ander kant van de gang, loop je rechtstreeks binnen in de open keuken met kookeiland, aansluitend is er een handige bijkeuken en wasplaats/berging. Aan de achterzijde is er een open ruimte met enorme lichtinval en overal grote schuiframen met prachtig zicht op de velden en perfect zuid-westgericht om vanaf hier de zonsondergang te mogen meemaken. De gietvloer met vloerverwarming en haard zorgen voor warmte. De tuin heeft een zwemvijver en 2 knusse terrassen waarvan één overdekt.
Op het eerste verdiep heb je een gerenoveerde open polyvalente ruimte, een bureel, 2 slaapkamers en een badkamer.
Het linkse deel van de woning (2009) heeft een multifunctioneel karakter, momenteel ingedeeld in 2 appartementen met elk kitchenette en badkamer. De bovenste zonnige verdieping heeft grote glasramen aan de achterkant blijf je de connectie met het groen behouden. Houdt u van deze indeling of verkiest u een andere? Deze woning beschikt over een enorme hoeveelheid potentieel!! Er zijn 2 parkeerplaatsen naast de woning mét een elektrische laadpaal.
Het pand bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Hoegaarden waar tal van winkels, horeca en scholen te vinden zijn. Voor de wandelaars en natuurliefhebbers zijn er wandelroutes a volenté. Contacteer ons voor deze buitenkans!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

399 kWh/m2

Pand Referentie

W2MZFE-ABII6

809 m2

380 m2

7 Slaapkamers

4 Badkamers

Vraagprijzen

26 Dec 2022€695.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Niet meegedeeld

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Niet meegedeeld

Bestemming

Niet meegedeeld

Overstromingsgebied

Mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu