Bovenstraat 20, 3730 Hoeselt

Huis Te Koop in Hoeselt

€650.000

Deze moderne woning ligt in het mooie, rustige en landelijke Werm, op een boogscheut van de E313. Op 2 min. wandelen, heb je de kleuter- en basisschool. De woning, met een bewoonbare oppervlakte van (210m²), werd zelf opgetrokken in 2004. Ze bestaat uit kwaliteitsvolle materialen en inbouwkasten. Het geheel is daardoor instapklaar.
Het huis valt op door de mooie brug gemaakt uit inox die over de vijver staat. Deze is afgewerkt met tropisch hardhout.
De ruime inkomhal is praktisch ingericht met voldoende opbergruimte en ingebouwde dressing. Hier bevindt zich ook het toilet en de trap naar de 1e verdieping toe. De leefruimte is echt de eyecatcher van de woning. De leefruimte geniet van veel lichtinval dankzij de vide en de grote raampartijen aan de zijkant en de achterkant van de woning. Deze kijken uit op een moderne en zonnige tuin. De leefruimte loopt enerzijds zowel over in de keuken en vormt zo een open geheel, anderzijds is er vooraan een bureau (mogelijkheid tot 3de slaapkamer) beschikbaar.
De keuken is uitgerust voor alle modern comfort en de nodige opbergkasten. Deze keuken en leefruimte vormen samen het hart van de woning, ideaal om vrienden en familie te ontvangen.
Naast de keuken is er een grote opbergruimte. Deze bergruimte mondt via de trap uit in de kelder. De volledige woning is onderkelderd met een ruime garage.
Via de inkomhal kan je door de lichtstraat naar de 1e verdieping. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 grote slaapkamers, dressing en ruime badkamer.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€1.072

Pand Referentie

5BBX36XMPIOU

936 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

24 May 2022€650.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

n/a

Menu