Kasteelstraat 19, 3730 Hoeselt

Huis Te Koop in Hoeselt

€399.000

Deze aantrekkelijke vrijstaande woning met een bewoonbare oppervlakte van 307 m² (incl. kelder, netto berekend) is gelegen op een prachtig perceel van 19a 09ca, langs de Kasteelstraat ter hoogte van nummer 19. Het perceel meet een breedte aan de straatkant van 24 m en een diepte van 85 m. Deze gegeerde residentiële buurt wordt gekenmerkt door tal van verzorgde vrijstaande woningen en mag zeker wel genoemd worden als de betere locatie van Hoeselt, een gemeente die de laatste jaren volop in ontwikkeling is. Hier is enerzijds het heerlijk rustig om wonen, anderzijds vindt men alles wat men nodig heeft vlakbij, zoals winkels, scholen, bakkers, supermarkten, de oprit E313, omliggende steden zoals Bilzen en Tongeren liggen slechts op een vijf a tiental minuutjes rijden.

De woning is zeer degelijk gebouwd en door de jaren heen voortdurend gerenoveerd waar nodig, steeds met oog voor kwaliteit, comfort en energiezuinigheid. De goede staat maakt het mogelijk om zo in te huizen zonder dat bijkomende kosten aan de orde zijn.
De woning is nu ingericht als kangoeroewoning, maar kan eenvoudig heringericht worden als ééngezinswoning. Anderzijds leent deze woning zich mogelijk ook voor bijvoorbeeld het uitoefenen van een vrij beroep of praktijk. De architectuur laat bovendien gemakkelijk toe om bepaalde ruimtes open te trekken gezien maar een beperkt aantal muren dragend zijn.

Indeling:
Frisse en uitnodigende inkomhal met netjes afgewerkte inbouwkasten, gastentoilet en trap naar de verdieping. Ruime open woonkamer, doch gezellig ingedeeld met een ruime eetplaats en een knusse zithoek. Vanuit deze ruimtes heeft men zicht op en toegang tot het terras en de tuin dankzij de plafondhoge ramen die samen met de uiterst gunstige oriëntatie zorgen voor een zeer aangename lichtinval de hele dag door. Vanuit de woonkamer komt men in de vernieuwde keuken met aanpalend een handige bergruimte/wasplaats ook afgewerkt met zeer praktische inbouwkasten. Daarachter vindt men de garage met toegang tot de kelder met CV ruimte.
De nachthal leidt naar de eerste slaapkamer met inbouwkasten, de badkamer met bad, douche en een tweede toilet, een berging, bureel en tweede zeer ruime slaapkamer met inbouwkasten. Verder op deze verdieping vindt men nog een ruime kamer die nu dienst doet als hobbyruimte.

De verdieping is later vergund en opgericht (1984) en bereikbaar via de afgescheiden trap in de inkomhal. Deze verdieping is ingericht als tweede woonst, die tot op heden dienst heeft gedaan als kangoeroewoonst. Hier komt men via de hal in de ruime woonkamer met keuken en terras, met magnifiek uitzicht op de tuin, een badkamer met bad en douche, een toilet en drie slaapkamers.
,
Buiten: heerlijk zuid-oost gericht terras met meerdere zithoekjes, vijver en prachtige tuin begroeid met tal van oude eiken, ...
Hier is het echt wel heerlijk om te genieten en tot rust te komen, in alle privacy..

Enkele technisch kenmerken:
- EPC: 340 kWh/m² pj
- CV op aardgas - HR condensatieketel
- vernieuwde ramen op gelijkvloers
- vernieuwde elektriciteit
- geïsoleerde spouw
- vernieuwde EGGO keuken en badkamer
- Airco

Deze instapklare woning met tal van mogelijkheden is zeker wel mooi aanbod voor
- jonge gezinnen die op zoek zijn naar een ruime woning met prachtige tuin in een aantrekkelijke en zeer gegeerde buurt
- nieuw samengestelde kroostrijke gezinnen met nood aan veel ruimte en slaapkamers
- vrije beroepers die willen wonen en werken op zelfde locatie, met de mogelijkheid voor het uitbouwen van een kantoor of praktijk,..
- ...

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

QFYZ7C6TB48O

1909 m2

307 m2

6 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

28 Nov 2022€399.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu