Merelstraat 11, 3730 Hoeselt

Huis Te Koop in Hoeselt

€195.000

Diep verscholen in het groen treft men deze netjes gerenoveerde chalet 'Casa Suzanna', op een perceel van 6a 89ca, gelegen in recreatiegebied Schabos te Hoeselt. De laatste jaren kent deze omgeving een aanzienlijke opwaardering, te merken aan tal van aantrekkelijk gerenoveerde chalets.
Bij het binnenrijden in dit gebied ervaart men al onmiddellijk een gevoel van rust en ontspanning.
Hier is het echt heerlijk om te onthaasten, weg van alle drukte. De ideale plek om even op vakantie te zijn in eigen streek, zonder ver te moeten rijden.

De chalet is gebouwd in 1992, volledig opgericht als volwaardige woning met betonnen structuren, netjes afgewerkt met recent vernieuwde houten gevelbekleding die dit eigendom tot zijn recht te laat komen en vrijwel volledig laat opgaan in het groen.
In 2015 is dit mooie goed onderworpen aan een grondige en geslaagde renovatie, met onder meer het vervangen van het dak, de elektrische installatie, de CV, het hernieuwen van de gevelbekleding en renovatie van de badkamer.

Recent nog werd door de gemeente de omgeving aangelegd met waterleiding en riolering zodat de belangrijkste nutsvoorzieningen aanwezig zijn.

Indeling:
inkom, ruime badkamer met vernieuwde inloopdouche, meubel en toilet, twee slaapkamers, ruime keuken met alle nodige toestellen. De keuken sluit aan op de ruime veranda die dienst doet als leefruimte. Vanuit deze leuke plek heeft men via een groot schuifraam toegang tot en zicht op het bijzonder ruime terras.
Door de helling van het perceel ligt dit terras op een aangename hoogte hetgeen zorgt voor prachtig zicht en een echt vakantiegevoel. Op dit terras is het heerlijk om te vertoeven en te genieten van de zon, mede dankzij de gunstig oriëntatie naar het zuiden.
Verder vindt men in de lager gelegen verdieping nog een ruime inpandige garage, bereikbaar langs de netjes aangelegde inrit, een bergruimte en de ruimte voor CV met voorzieningen voor wasplaats.
De woning is omgeven door een netjes verzorgde tuin, die ook een grondige onderhoudsbeurt heeft ondergaan. Zo werd net nog het volledige gazon opnieuw ingezaaid, zodat tegen het voorjaar de tuin alleen nog maar mooier tot zijn recht zal komen.

Enkele technische kenmerken:
- EPC: 415 kWh/m² pj - label E
- CV op stookolie - 2015
- vernieuwd dak
- elektriciteit vernieuwd met gunstig attest (conform AREI)
- nutsvoorzieningen recent aangelegd

Dit pareltje moet echt wel ter plaatse gezien worden, zodat men de rust en het aangename gevoel kan ervaren op deze mooie plek!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

T3D7-EHW654V

689 m2

123 m2

2 Slaapkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€195.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Gebied met verblijfrecreatie

Overstromingsgebied

n/a

Menu