Blektestraat 44, 9308 Hofstade

Huis Te Koop in Hofstade

€255.000

Deze totaal gerenoveerde woning beschikt op het gelijkvloers over een zithoek/eetplaats, gezellige woonkamer met gashaard, ingerichte open keuken, berging/wasplaats (met toegang tot een kleine, extra zolderruimte), apart toilet en een moderne badkamer (inloopdouche en lavabomeubel). Op de verdieping vindt men 3 slaapkamers waarvan 1 met mezzanine (ideaal als bureau). Op de bovenste verdieping (vaste trap) is nog een extra (slaap)kamer terug te vinden.

Verder is er nog een ruime en droge kelder aanwezig, ideaal als opbergruimte.

De woning is overal voorzien van dubbele beglazing en CV op aardgas! Neem gerust al eens een kijkje binnen via onze virtuele rondleiding: https://my.matterport.com/show/?m=uAR61SvUsqj

De woning is ook langs de achterzijde toegankelijk via een handige doorgang (ideaal voor met vuilnis of fietsen tot aan de straatzijde te geraken).

Centraal doch rustig gelegen in hartje Hofstade nabij winkels, scholen, voorzieningen (o.a. supermarkt, bakker, apotheek) en met een vlotte verbinding richting centrum en station Aalst. Ook vlakbij fietspad Aalst - Gijzegem! Voor meer info en/of een bezoek, contacteer Erika via 0486/79 73 19.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

211 kWh/m2

Pand Referentie

T-PUZ7950LBY

117 m2

115 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

03 Dec 2022€255.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

n/a

Menu