Kerkstraatje 35, 3220 Holsbeek

Huis in Holsbeek

€345.000

Deze rustig gelegen, te renoveren, woning te Kortrijk-Dutsel (Holsbeek) is gelegen op een perceel van 15 are 74 centiare, op 2 km wandelafstand van het Kasteel van Horst en 650 m van de gemeentelijke Basisschool "De Gobbel" en omvat :

op gelijkvloerse verdieping een inkomhal, een leefruimte ingedeeld in een salonhoek en een eetplaats, een zitplaats, een keuken, een wasplaats en een gastentoilet.

Op de eerste verdieping hebben we een nachthal dewelke toegang geeft tot de 3 slaapkamers en de badkamer. In de nachthal is er tevens toegang tot de zolder via een zolderluik, van deze ruimte kunnen nog extra kamers gemaakt worden.

De tuin is bereikbaar via de poort aan de zijkant van de woning en achteraan is er een afzonderlijke garage die voorzien is van een kantelpoort en een tuinberging met een afzonderlijke toegangsdeur.

Bent u op zoek naar een rustig gelegen woning en wenst u een bezoek in te plannen dan kan u contact opnemen met Jan Schrijvers via 0495/189581 of janschrijvers@immojanstas.be.

Bijkomende info (EPC, bodemattest, stedenbouwkundige inlichtingen, enz...) vindt U onder de sectie "downloads".

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

1008 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€800

Pand Referentie

LK00B8LRRXAK

1574 m2

146 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

30 May 2022€345.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Nee

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

n/a

Menu