Dries 7, 3220 Holsbeek

Huis in Holsbeek

€648.000

Landelijk gelegen, ruime villa op een perceel van bijna 50 are met o.a. een totale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 500 m², 3 slaapkamers met de mogelijkheid voor meerdere, volledig onderkelderd (deels kruipkelder), inpandige garage en adembenemende tuin met zeldzame plantensoorten. EPC 201.

Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, ruime woonkamer, keuken, veranda met zicht over de prachtige tuin, nachthal, apart toilet, badkamer en 3 slaapkamers.

Vervolgens beschikt de villa over een enorm ruime zolderruimte die toegankelijk is via een vaste trap in de nachthal. De totale zolderruimte bestaat uit een oppervlakte van 185 m² en kan perfect gebruikt worden voor het voorzien van extra slaapkamers en dergelijke.

Verder bevindt zich in de kelderverdieping een garage die plaats biedt voor twee voertuigen, douchekamer, technische ruimte, berging en kruipkelder. De volledige woning is onderkelderd.

Aan de buitenkant beschikt deze landelijke villa over een adembenemende tuin met een vijver, tuinberging, serre, overdekt terras en zoveel meer. De tuin is voorzien van zeldzame plantensoorten die afkomstig zijn van verschillende hoeken in de wereld. De tuin is ingedeeld in verschillende perkjes waardoor je een echt 'parkgevoel' krijgt.

Enkele kenmerken: 16 zonnepanelen aanwezig, CV op stookolie (ketel van 2009), zoldervloer geïsoleerd, ramen beschikken over dubbele beglazing, aparte toegangsweg naar de tuin via de linkerkant van het perceel, etc.

De villa beschikt over een goede verkeerstechnische ligging t.o.v. E314, winkels, scholen, verbindingen naar omliggende steden, openbaar vervoer, etc. De villa ligt eveneens op wandelafstand van kasteel van Horst.

Interesse? Mail naar laurens@immogve.be of bel naar 0496 07 89 48.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

Kadastraal Inkomen

€2.345

Pand Referentie

LBECNQJD2HJK

4.951 m2

500 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

01 Aug 2022€648.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

Landschappelijk waardevol agrarisch gebied

Overstromingsgebied

Mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Menu