Driesstraat 31, 2811 Hombeek

Huis Te Koop in Hombeek

Discrete verkoop te Driesstraat 31 - 2811 Hombeek! Op onze website vindt u reeds enkele foto's terug, wenst u meer informatie of wilt u een bezoek inplannen? Dan kunt u onze zaakvoerder Joren contacteren via 0474/89.77.34!

Deze zeer aangename en energiezuinige open bebouwing is gelegen op een zuidgericht perceel van 14a 74ca met een fenomenaal landelijk uitzicht! De woning is als volgt ingedeeld. U komt de woning binnen in de ruime inkomhal. Via de inkomhal heeft u toegang tot de dubbele garage, gastentoilet of de eet- en leefruimte. Vanuit de eet- en leefruimte hebben we zicht op de prachtige tuin met vijver. Aanpalend aan de living hebben we de volledig uitgeruste keuken met ontbijttafel en uitzicht op de tuin. Naast de keuken hebben we berging en de wasplaats. Via deze ruimten hebben we toegang tot de dubbele inpandige garage en/of toegang tot de tuin met overdekt terras. Op het 1ste verdiep van de woning zijn er 4 slaapkamers en een badkamer (douche/2de WC). Op de overloop zijn er ook ingemaakte kasten voorzien. In de tuin komt u ongetwijfeld tot rust en dankzij zijn gunstige zuidgerichte oriëntatie geniet u tevens heel de dag van de zon. In 2009 werden de zonnepanelen geplaatst, deze leveren de laatste jaren ongeveer 3 à 4 groenestroomcertificaten per jaar op (€ 450/stuk).

Bent u benieuwd naar deze opportuniteit en wenst u meer informatie of wilt u een bezoek inplannen? Contacteer dan VMV-VASTGOED via 0474/89.77.34!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

ZYSQPSFAXKC6

1474 m2

220 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Menu