Leemstraat 26S, 2320 Hoogstraten

Huis Te Koop in Hoogstraten

€499.000

Deze nieuwbouwwoning (linkerkant), in afwerkingsfase situeert zich op loopafstand van het bruisende centrum van Hoogstraten, scholen en openbaar vervoer. Prachtige fiets- en wandelmogelijkheden zijn eveneens in de nabijheid alsook de bereikbaarheid naar de E 19, slechts 10 automin. E-peil 7 - bijna passieve woning !! EERSTE 5 JAAR VRIJGESTELD VAN KI !
Deze woning wordt helemaal afgewerkt en zal voorzien worden van zonnepanelen 3.6 KW , vloerverwarming gelijkvloers en bovenverdieping alsook een warmtepomp van het merk "Buderus". Indien gewenst kan deze nog vervangen worden door een cv-verwarming op gas. Voor keuken en badkamer zijn stelposten voorzien welke opgesomd staan in het lastenboek welke op eenvoudig verzoek kan aangeleverd worden.
Indeling : Inkomhal met aparte toilet, het woonkamer gedeelte bevindt zich aan de straatkant en een ruime open keuken met een groot schuifraam kijkt uit over de tuin. Er is een rechtstreekse toegang naar de garage met een nis waar de fietsen / containers kunnen geplaatst worden. De garage met sectionale poort kan eventueel ook voorzien worden van vloerverwarming mits een meerprijs van € 1.100 + BTW. Aansluitend aan de keuken is nog een ruime provisieberging. De bovenverdieping telt 3 slaapkamers, een badkamer en een aparte toilet. De tweede verdieping is momenteel één grote ruimte over de hele oppervlakte en kan ingericht worden als extra slaapkamer/hobbykamer of kantoor. De verdiepingen  zijn te betreden dmv betonnen trappen die met massief hout. worden afgewerkt.  De tuin wordt egaliseerd. Aanleg oprit, wandelpaden en tuin is voor eigen rekening.Bijzonderheden: aluminium ramen 3-kamer profiel, regenwaterput van 5.000 l. aangesloten op toiletten en buitenkraan en ventilatiesysteem type D. De deur tussen hal en woonkamer is een zwarte decoratieve stalendeur met glasverdelingen.Verkoop onder het registratierecht en 21% BTW. Grondaandeel € 180.000.Aansluitingskosten voor de nutsvoorzieningen zijn niet in de prijs inbegrepen. Afwerking zolder is optioneel.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

Pand Referentie

OYJD8PCFLDF9

320 m2

25746 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

17 Jun 2022€499.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu