Loenhoutseweg 69, 2320 Hoogstraten

Huis Te Koop in Hoogstraten

€285.000

Te renoveren woning met 3 slaapkamers, tuin, terras en garage op een perceel van 510m². Mogelijkheid om extra kamers bij te maken op de zolderverdieping.
Ligging:Deze HOB is gelegen nabij het centrum van hoogstraten, met alle faciliteiten zoals scholen, winkels, horeca, .. in de nabijheid.Goede bereikbaarheid naar de E19.
Omschrijving:We betreden de woning via de inkomhal die toegang verleend naar de woonkamer vooraan alsook de aparte eetkamer. Aansluitend in de aanbouw bevindt zich de keuken (beperkt, dampkap), de badkamer uitgerust met aan wastafel en een ligbad alsook een aparte gastentoilet. Het bijgebouw langs buiten te betreden, is de technische ruimte tevens wasplaats.De eerste verdieping telt drie ruime slaapkamers.De zolder welke volledig geisoleerd is, is bereikbaar via een houten trap op de overloop. Hier kan je gemakkelijk extra kamers bijmaken.De tuin is zuid georiënteerd.
Bijzonderheden:In 2016 volledig voorzien van nieuwe aluminium ramen met HR+ beglazing, dak volledig geisoleerd, ramen voorzien van rolluiken - deels elektrisch, deels handmatig - aparte diepe garage - oprit voor 2 auto's - tuin op het zuiden - verhuurd à € 720 pm. _cv op stookolie, warm water dmv een elektrische boiler
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

435 kWh/m2

Pand Referentie

2LFTNEX6JFKA

510 m2

173 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

28 Oct 2022€285.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu