Kleine Waterstraat 17, 2235 Houtvenne

Huis Te Koop in Houtvenne

€399.000

Deze volledig afgewerkte woning is zeer rustig gelegen in het centrum van Houtvenne met verschillende faciliteiten rondom zoals winkels, school, fietsroute, van hieruit heb je een prima verbinding met Aarschot en Heist o/d Berg.
We betreden de woning via een inkomhal met vervolgens de leuke leefruimte. Verder bevindt zich op het gelijkvloers eveneens een volledig ingerichte keuken met aansluitend een eetkamer die toegang verschaft naar de nieuwe aangelegde en bezaaide tuin met tuinhuis en nieuw terras, berging met aansluiting voor wasmachine, apart toilet, 2 slaapkamers, een nieuw ingerichte badkamer met ligbad-toilet en lavabo.
Via de trap kom je op het 1e verdiep waar zich een ruime slaapkamer en zolderruimte bevindt, hier heb je de mogelijkheid om een extra slaapkamer bij te maken. EPC=234
Als extraatje beschikt deze woning over 10 zonnepanelen welke uw verbruik tot een minimum herleidt.
Extra troeven: Elektriciteit is volledig vernieuwd en conform aan het AREI. Volledig nieuwe verwarming Nieuw aangelegd terras, volledig geïsoleerd Nieuw aangelegde en bezaaide tuin Airco Pellet kachel Nieuwe ramen en voordeur Veel parkeergelegenheid Nieuw dak 2020 volledig geïsoleerd Plannen in bijlage.
Wil je een bezoek ter plaatse, contacteer ons dan op het nr 0494/65.15.85

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

234 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€568

Pand Referentie

IJF7E1UKVHWS

912 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

29 Dec 2022€399.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Niet overstromingsgevoelig

Menu