Mechelsesteenweg 45, 2540 Hove

Huis Te Koop in Hove

€899.000

Commercieel gelijkvloers met mogelijkheden (140m²) met riant duplex-appartement met 4 slaapkamers en dakterras en ruim magazijn (200m²) op een riant perceel van 937m² biedt tal van mogelijkheden op toplocatie te Hove!
Ligging: Centraal gelegen op toplocatie te Hove, nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten!
Indeling: Commerciële ruimte, bureauruimte, inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, masterbedroom, eerste badkamer, terras, nachthal, gastentoilet, drie gastenkamers, badkamer, bergzolder, magazijn en tuin.
Omschrijving: U betreedt de handelswoning via de commerciële ruimte die voorzien is van een bureauruimte/berging. Via de aparte inkomhal met gastentoilet bereikt u het woongedeelte. Hier komt u terecht in de ruim en lichtrijke leefruimte met openhaard en prachtig dakterras, aansluitend is de open en geïnstalleerde keuken met kwalitatieve toestellen en een berging. Verder treft u een gastentoilet en eerste badkamer voorzien van douche en wastafel, met aansluitend de ruime masterbedroom. De lichtrijke leefruimte geeft uit op het prachtige en ruime dakterras. Via de nachthal met gastentoilet vindt u nog drie gastenkamers en een tweede badkamer, voorzien van ligbad en wastafel. De woning beschikt alsook over een tuin met terras en tuinhuis, een ruim magazijn (200m²) dat nu dient als opslagruimte en beschikt over zonnepanelen (42stuks). Het pand biedt tal van mogelijkheden voor zelfstandige activiteiten/ vrije beroepen/commerciële doeleinden.
Kortom:  Commercieel gelijkvloers (140m²) met prachtig duplex-appartement (160m²) met ruim magazijn (200m²) op een riant perceel van 937m² biedt tal van mogelijkheden voor commerciële doeleinden of zelfstandige activiteiten!
Bijzonderheden:
- gunstig EPC - EK-conform- magazijn/opslagruimte (200m²)- toplocatie
Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv 
EPC: 95kWh/m²jaar

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

95 kWh/m2

Pand Referentie

87I13MPM6JUH

937 m2

301 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

07 Oct 2022€899.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu