Leon Dumortierstraat 96, 2540 Hove

Huis in Hove

€369.000

Deze instapklare woning ligt in de Leon Dumortierstraat, aan de rand van het centrum van Hove. Winkels, restaurants, scholen en ontspanningsmogelijkheden liggen letterlijk om de hoek. Openbaar vervoer op wandelafstand en park Geelhandlaan rechtover de deur.

De woning bestaat uit een inkomhal, die uitgeeft op de ruime woonkamer met parketvloer. De leefruimte bestaat uit een eetplaats-gedeelte en gezellige zithoek, die opgesplitst wordt door een open keuken. De keuken is voorzien van alle comfort.

Aansluitend op de zithoek is er een zonnige, Zuidwest-gerichte, stadstuin (40m2). Achteraan de tuin ligt een tuinhuis, met rechtstreekse toegang tot een servitudeweg. Ideaal voor het stallen van fietsen!

Vanuit de keuken heb je ook toegang tot de droge, ruime, kelder (34m2). Hier is er een aansluiting voor wasmachine en droogkast voorzien. Verder bevindt zich op het gelijkvloers ook nog een apart gastentoilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 volwaardige slaapkamers (17m2 & 14m2) en de badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo en toilet.

Op de tweede verdieping ligt nog een grote slaapkamer (22m2) met aparte mezzanine en ingebouwde kasten. Deze ruimte kan heringedeeld worden in twee aparte, volwaardige, slaapkamers.

LET OP: de aangegeven prijs is een indicatieprijs!

Heb je na het bekijken van de virtuele tour nog bijkomende vragen? Bel Dries op 0470/10.72.17.

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

220 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€744

Pand Referentie

BYV7Q2UV5H6L

116 m2

150 m2

3 Slaapkamers

Vraagprijzen

03 Nov 2022€369.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

Niet meegedeeld

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Geen verkavelingsvergunning

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Menu