Beukenlaan 4, 2540 Hove

Huis Te Koop in Hove

€795.000

Charmante villa (228m²) voorzien van 4 slaapkamers en bijgebouw (60m²) biedt tal van mogelijkheden (zelfstandige activiteit/tweewoonst/co-housing/atelier/vrijberoep) op een perceel van 770m² op toplocatie te Hove!
Ligging: Gelegen op toplocatie te Hove op wandelafstand van het Gemeentepark,  residentieel, rustig maar toch centraal nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.
Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, masterbedroom, drie gastenkamers, badkamer, studio/werkhuis/atelier, garage en tuin.
Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal die toegang biedt tot de ruime en lichtrijke leefruimte met gezellige mezzanine zitkamer met openhaard. De open keuken is volledig geïnstalleerd met kwalitatieve toestellen. Het gelijkvloers is tevens voorzien van een prachtige kamer met opmaat gemaakte kasten. Via de traphal bereiken we het slaapgedeelte met drie ruime gastenkamers en een badkamer voorzien van ligbad en wastafel. De leefruimte geeft zicht op de prachtig aangelegde tuin met zonnig terras. Achteraan de tuin is er een polyvalente ruimte die tal van mogelijkheden biedt (ruimte vrij beroep/co-housing/tweewoonst/studio/praktijkruimte/etc) die momenteel is aangekleed als een volledig geïnstalleerd appartement met gezellige leefruimte, open keuken volledig geïnstalleerd met kwalitatieve toestellen en een badkamer voorzien van douche in bad combinatie en wastafel en een gezellig tuintje!. Tot slot is de woning ook voorzien van een garage met sectionale poort met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een oprit voor meerdere wagens.
Kortom: Charmante villa op een perceel van  toplocatie te Hove biedt tal van mogelijkheden voor zelfstandige activiteiten / vrije beroepen of als tweewoonst!
Bijzonderheden:
- prachtige woning- riant perceel (770m²)- toplocatie- geïsoleerd dak- dubbele beglazing- gunstig EPC - garage met sectionale poort- biedt tal van mogelijkheden - Cv-installatie HR condensatie
 

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

204 kWh/m2

Pand Referentie

7T61RWO1O60W

770 m2

228 m2

4 Slaapkamers

3 Badkamers

Vraagprijzen

18 Nov 2022€795.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu