Lange Aststraat 10, 9750 Huise

Huis Te Koop in Huise

€795.000

Deze prachtige herenwoning werd met duurzame materialen gerenoveerd met behoud van de authenticiteit van de woning én met aandacht voor energiezuinige elementen.
De grote raampartijen aan de achterzijde van deze woning laten een zee van natuurlijk licht door en geven een mooi zicht op de tuin. Enkele ruimtes dienen nog verder afgewerkt te worden maar hiervoor zijn de materialen reeds aanwezig én inbegrepen in de prijs.
Indeling: -Kelder: deze woning beschikt over een gemakkelijk toegankelijke kelder (20m²).
-GLV: Via de open inkomhal (10 m²) met gastentoilet en vestiaire komen we in het woongedeelte van de woning. De halfopen keuken (19 m²) met eetgedeelte is volledig ingericht en sluit aan op de woonkamer (56 m²). Deze lichtrijke woonkamer biedt ruimte voor een eetkamer en een gezellige living. Tevens geven zowel de keuken als de inkomhall toegang tot een ruime berging (13 m²). Via deze berging bereik je de wasplaats en een inloopdouche. De zuid gerichte tuin (1496 m²) waar het heerlijk vertoeven is, situeert zich achteraan de woning. Het bijgebouw kan voor diverse doeleinden gebruikt worden.
-1steV: Via de trap, die zich tussen de keuken en de woonkamer bevindt, komt u op de overloop van de eerste verdieping. Deze geeft toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De eerste grote slaapkamer (17 m²) ligt onmiddellijk naast de badkamer ( 9 m²). Verder vinden we op deze verdieping de tweede en derde slaapkamer (beide 12 m²).
-2deV: Op de tweede verdieping komen we terecht in een hele grote zolderruimte. Deze kan verder afgewerkt en ingedeeld worden naar eigen wensen. Op een voorlopig plan werden hier 3 extra slaapkamers voorzien. De plannen en documenten kan u makkelijk terugvinden op onze site. Interesse in deze woning? Neem dan gerust contact met ons op!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

kWh/m2

Pand Referentie

S1E5REQ7A8QQ

1496 m2

220 m2

5 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

10 Oct 2022€795.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu