Reypenslaan 14, 2235 Hulshout

Huis Te Koop in Hulshout

€395.000

Ruime gezinswoning met een zorgwoning of een praktijk-kantoorruimte, dubbele garage op een perceel van 9a58ca. Gelegen in een doodlopende straat te Hulshout.

Deze momenteel gelijkvloers ingerichte woningen hebben een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 231m2.
De indeling is als volgt:
Woning: inkomhal, ruime woonkamer, goed uitgeruste open keuken met ontbijthoek, nachthal, 3 slaapkamers, toilet, achterinkom, badkamer en dubbele inpandige garage.
Zolder: te bereiken via luik in plafond van één van de slaapkamers. Kan ingericht worden met extra kamers.
Bijgebouw: momenteel ingericht als zorgwoning met eigen ingang, keuken met ontbijthoek, 1 slaapkamer, badkamer en veranda. Dit bijgebouw kan zeker ook bestemd worden als kantoor- of praktijkruimte of ter uitbreiding van het woon- en slaapkamergedeelte voor grote gezinnen.
Buiten: groot terras en een onderhoudsvriendelijke en goed omsloten tuin die voldoende privacy biedt. Het vrijstaand tuinhuis biedt een werk- en stockageruimte en heeft een overdekt terras met gemetste bbq. Het is het laatste huis in een doodlopend straatje waardoor men in de tuin in alle rust en privacy heerlijk kan vertoeven.

Extra's: *zonnepaneleninstallatie *rolluiken *ideale ligging: in een aangename woonomgeving op korte afstand van het centrum, basisschool en winkels. Verkeer-technisch goed geleden aan invalswegen naar Hulshout-Begijnendijk-Herselt.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

330 kWh/m2

Pand Referentie

U-YMW1HG1LQ8

958 m2

231 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

19 Dec 2022€395.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Vergunning uitgereikt

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied

Menu