Zuidstraat 126, 8480 Ichtegem

Huis in Ichtegem

€348.000

Op een gunstige ligging te Ichtegem, nabij diverse invalswegen, resideert deze gezinswoning met garage en zonnige tuin. De woning werd grotendeels gemoderniseerd, waarbij gebruik werd gemaakt van kwalitatieve materialen.

Een korte rondleiding: we treden de woning binnen via de inkomhal met gastentoilet. Aansluitend bevindt zich de ruime lichtrijke woonkamer, bestaande uit een gezellige zithoek met houtkachel en eetplaats. Aangrenzend bereiken we de open, ingerichte keuken (vaatwasser, gaskookplaat, dampkap, oven, frigo + ingemaakte kasten) mét eethoek. Naast de keuken, bevindt zich een praktische berging/wasplaats. Zowel de eethoek alsook de berging, bieden rechtstreeks toegang tot de zonnige tuin met aangelegd terras. Aansluitend aan de berging, bevindt zich de eerste badkamer (toilet, inloopdouche en lavabomeubel).

Op de eerste verdieping treffen we 2 ruime slaapkamers en een ingerichte badkamer aan. Deze laatste werd voorzien van een dubbel lavabomeubel, een ligbad en een toilet.

Op de tweede verdieping treffen we opnieuw 2 ruime slaapkamers en een zolderberging aan.

Tot slot beschikt deze prachtige eigendom over een hele ruime garage met automatische poort + uitweg.

Bouwtechnisch: CV op aardgas, zonnepanelen met terugdraaiende teller, regenwater 10.000l, PVC ramen met dubbele beglazing, …

Deze ruime gezinswoning is zeker een bezoekje waard!

Eigenschappen
Status

(Dit zoekertje is ondertussen verkocht of opnieuw aangeboden met nieuwe parameters)

Type

Huis

EPC

182 kWh/m2

Pand Referentie

U-9GBP-O9PRA

320 m2

4 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

28 Mar 2022€348.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied

Overstromingsgebied

Nee

Menu