Cartonstraat 13, 8900 Ieper

Huis Te Koop in Ieper

€169.100

Karaktervolle, te renoveren herenwoning in de historische stadskern van Ieper! Wenst u een herenwoning in de historische stadskern van Ieper waar u mits renovatie toch nog uw eigen identiteit kunt aan geven? Dan is dit te renoveren herenhuis helemaal jouw element! Op wandelafstand van de Grote Markt in Ieper is deze woning enorm gunstig gelegen. Alle handelaars zijn te bereiken op wandelafstand.
Via de inkomhal komen we in de eerste ruime woonkamer ( +/- 43 m²). Aansluitend komen we in de eetkamer die zowel toegang geeft tot het terras en de nabijgelegen keuken. Dankzij de patio is er bijzonder veel lichtinval.
Via de trap in de inkomhal komen we op de eerste verdieping waar 2 ruime slaapkamers en een badkamer gelegen zijn. De badkamer is uitgerust met een douche/bad, lavabo en toilet.
Op de tweede verdieping vinden we nog 2 slaapkamers terug.
Aardig meegenomen zijn de volledige geïsoleerde zolder en de droge kelder.

De beleving die kunnen we helaas niet beschrijven, die moet je ter plaatse proeven. Aarzel dus niet langer en vraag je bezoek aan om de talrijke troeven van deze stadsparel te ontdekken.
Dit verkoopsdossier wordt aangeboden via de online biedingsprocedure van Covast (www.covast.be). Bieden kan tot 28 april 2022 om 15u
Kom zeker langs in ons kantoor voor meer uitleg!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

513 kWh/m2

Pand Referentie

P3K5CPEILWZF

125 m2

205 m2

4 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

04 Apr 2022€169.100



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

n/a

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

n/a

Bestemming

Woongebied met culturele, historische en/of esthetische waarde

Overstromingsgebied

n/a

Menu