Sint-Janstraat 25, 8900 Ieper

Huis Te Koop in Ieper

€230.000

Met trots stellen wij u de Residentie Gloria voor, in het centrum van de Kattenstad.

Kom vrijblijvend langs iedere 2e zaterdag van de maand tussen 10 en 12u30,
Gelieve graag vooraf in te schrijven op 051 801 800 of per mail op roeselare@bricx.be.

Ieper is een rustige en gezinsvriendelijke stad, gelegen op fietsafstand van de vrije natuur. Er is een rijk aanbod aan winkels, cultuur, ontspanning en horeca, vlot bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. In de binnenstad, vlakbij de Grote Markt geven we een nieuwe invulling aan een site langs de Sint-Niklaasstraat. Voorheen was er een abdij, een jongensschool, het Rode Kruis, de bibliotheek en zelfs het stadsarchief gevestigd.

Met respect voor de geschiedenis en het erfgoed voorzien wij er een totaal nieuwe aantrekkelijke woonbuurt in een tijdloze architectuur. U kunt er genieten van alle voordelen van wonen in een stad, midden in een rustige oase met een prachtig uitzicht op de groene omgeving en de historische gebouwen. Frisse en hedendaagse appartementen met één, twee of drie slaapkamers, maar ook gezinswoningen met een tuin, iedereen vindt hier zijn thuis.

Appartement C 02.04 op het tweede verdiep heeft een bruto oppervlakte van 83 m² met een terras van 5 m² en bestaat uit een ruime leefruimte met open keuken, een badkamer met inloopdouche en meubel met dubbele lavabo en 2 slaapkamers. De inrichting is luxueus, met parket, een volledig ingerichte keuken met een kunststof werkblad en design badkamer.

In de ondergrondse parkeergarage kan er gekozen worden voor een standplaats of garage en een kelderberging. Er is ook een ruime fietsberging voorzien.

Geniet mits voldaan is aan de voorwaarden nog van het gunsttarief van 6% BTW.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

4000 kWh/m2

Pand Referentie

QSUZXPU-TKVY

83 m2

2 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

29 Nov 2022€230.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

n/a

Dagvaarding

nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

nee

Bestemming

woongebied

Overstromingsgebied

niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Menu