Anjerstraat 9, 2222 Itegem

Huis Te Koop in Itegem

€469.000

Charmante woning met 3 slaapkamers, 2 badkamers en 2 garages op 643m². Maar ook gelijkvloers wonen is hier een optie!


Deze gezellige woning is gelegen op wandelafstand van het centrum van Itegem, met winkel, bakkers/beenhouwer, school, openbaar vervoer,... op wandelafstand. Maar ook de Averegten is op 5 minuten fietsafstand aanwezig!




Indeling: Gelijkvloers: inkomhal, leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, 2 garages. Eerste verdieping: open bureau, slaapkamer, badkamer.



Omschrijving: Ben je op zoek naar een charmante, instapklare woning met 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 garages en tuin? Dan dien je zeker deze woning te komen ontdekken! We betreden de woning via de inkomhal en bereiken zo de leefruimte met open keuken. De leefruimte geniet veel lichtinval en een rechtstreekse kijk op het terras en de tuin. Ook in de winter is het aangenaam vertoeven aan de open haard!
De open keuken biedt toegang tot de nachthal. We treffen op het gelijkvloers 2 slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en lavabomeubel. Op de eerste verdieping treffen we een open bureauruimte, een derde slaapkamer en een tweede badkamer, voorzien van welnessbad, inloopdouche, toilet en wastafel in meubel.
Bijkomend biedt de woning veel bergruimte dankzij de 2 garages. De tweede garage is dan ook maar liefst 3 op 11m.

Extra: verwarming op gas - zonnepanelen 4000 kWatt - gunstig EPC - gelegen in een rustige woonverkaveling - CV-ketel dd 2018 - nieuw dak!

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

281 kWh/m2

Pand Referentie

Z8Y351POTTMG

643 m2

220 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

28 Oct 2022€469.000

16 Sep 2022€489.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Ja

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu