Heksestraat 8, 2222 Itegem

Huis Te Koop in Itegem

€379.000

Charmante woning met 3 slaapkamers, bureau, zolder, garage en veranda op een toplocatie te Itegem!


Deze gezellige woning is gelegen in een groene omgeving, maar toch vlakbij het centrum van Itegem, winkels, scholen en openbaar vervoer.


Indeling: Gelijkvloers: inkomhal, leefruimte, keuken, veranda, toilet, wasplaats, bureau/slaapkamer, douchekamer. Eerste verdieping: Nachthal, 3 slaapkamers, badkamer. Tweede verdieping: Zolderruimte.




Omschrijving: We betreden de woning via de inkomhal en bereiken zo de leefruimte. De leefruimte geniet veel lichtinval. De leefruimte staat in rechtstreeks contact met de veranda en de volledig ingerichte en afgewerkte keuken. De keuken is voorzien van de nodige ruimte, opbergkasten en toestellen. Op het gelijkvloers treffen we eveneens een douchekamer, toilet, wasplaats en eerste slaapkamer of bureau.
Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers voorzien en de badkamer, uitgerust met bad, wastafel en toilet. De tweede verdieping biedt ruimte aan een zolder, bereikbaar via een trapluik.
Achteraan de woning vinden we een leuk terras en tuin terug, alsook een ruime garage.


Extra: verwarming op stookolie (Viessman 2017) - kelder en kruipkelder aanwezig
“Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023.”

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

410 kWh/m2

Pand Referentie

YG4K2SNXAEG5

578 m2

190 m2

3 Slaapkamers

2 Badkamers

Vraagprijzen

18 Nov 2022€379.000

07 Oct 2022€389.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

n/a

Overstromingsgebied

Nee

Menu