2222 Itegem

Huis Te Koop in Itegem

€349.000

Vrijstaande eengezinswoning op 1861 m² gelegen op kindvriendelijke, residentiële toplocatie in rustige buurt te Itegem.

De woning is slechts enkele minuten verwijderd van zowel Itegem centrum als Heist-op-den-Berg centrum wat de juiste connectie met winkels, scholen & openbaar vervoer garandeert.

Alsook een gunstige ligging voor woon-werkverkeer met directe verbindingen naar zowel Lier, Aarschot, Mechelen en Herentals waar verdere connecties mogelijk zijn.

Het gelijkvloers omvat: inkomhal voorzien van vestiairekast, nachthal met toegang naar 2 slaapkamers, badkamer en aparte voorraadkast/berging. Verder is er de aanwezigheid van een 3 de slaapkamer met aansluitend leefruimte, zithoek en achterliggend volledig geïnstalleerde keuken voorzien van ontbijtplaats. Aanpalend de leefruimte is er de aanwezigheid van een later gebouwde veranda.

Het 1 ste verdiep omvat: zolderverdieping toegankelijk vanuit de nachthal dewelke nog tal van mogelijkheden te bieden heeft.

Vanuit de achterliggende berging/wasplaats is er een toegang naar het aangelegde terras en unieke tuin waar het heerlijk vertoeven is in een oase van rust en groen.

De woning is gelegen op wandel/fietsafstand van het provinciaal groendomein “de Averegten” waar een stevige wandeling zorgen voor de nodige rust en ontspanning.

Open bebouwing met tal van mogelijkheden op een uitstekende locatie dat zeer zeker uw bezoek waard is.

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere vrijblijvende informatie.

Eigenschappen
Status

Te Koop

Type

Huis

EPC

472 kWh/m2

Kadastraal Inkomen

€724

Pand Referentie

ZT9GIWKGHRFD

1861 m2

3 Slaapkamers

1 Badkamers

Vraagprijzen

25 Dec 2022€349.000



Stedenbouw
Stedenbouwkundige Vergunning

Ja

Dagvaarding

Nee

Rechterlijke beslissing

n/a

Verkavelingsvergunning

Nee

Bestemming

Woongebied met landelijk karakter

Overstromingsgebied

Nee

Menu